Tehnica agricola John Deere in Moldova

Tehnica agricola John Deere in Moldova

Producatorii tehnicii agricole

Jonh Deere

Jonh Deere este lider mondial în producția de echipamente pentru industria agricolă, forestieră și de construcții. Produsele acestui brand sunt, de asemenea, utilizate cu succes dacă este necesară îngrijirea gazonului și a parcului, proiectarea peisajului și a sistemelor de irigare. Întreprinderile companiei sunt situate, în principal, în Statele Unite, precum și în Germania, India, Canada, Brazilia etc.

BEDNAR

BEDNAR FMT este un producător progresiv de echipament agricol specializat în unități de cultivare a solului, de însămânțare, fertilizare și de mulcire, proiectat și fabricat cu o valoare adăugată ridicată pentru utilizatorul final.

MaterMacc

Compania italiană MaterMacc de la San Vito al Tagliamento este un lider în proiectarea și fabricarea: semănătorilor tradiţionale, semănătorilor pneumatice de precizie, cultivatoarelor pe rânduri, distribuitoarelor de îngrășăminte, mașinilor combinate, dispozitivelor electronice pentru agricultură.

Rabe

Rabe este o companie germană a cărei domeniu de producție sunt mașinile și diverse sisteme concepute pentru cultivarea solului și însămânțare. Cei care au colaborat deja cu producătorii de echipamente din Germania, știu că această țară se caracterizează printr-un sistem strict de control al calității.

SIPTEC

SIPTEC serveşte drept bază pentru fabricarea produselor de înaltă calitate și inovatoare, funcționează la nivel industrial, importând și exportând simultan o gamă largă de echipamente agricole, încercând să satisfacă toate nevoile clienților săi atât în Grecia cât și în străinătate.

Carraro Agritalia

Producătorul italian Carraro Agritalia este lider în proiectarea și fabricarea tractoarelor specializate și de capacitate mică. O întreprindere cu o istorie lungă Agritalia a acumulat de-a lungul timpului o experiență considerabilă în dezvoltarea tractoarelor specializate pentru livezi și podgorii și, în general, tractoarelor cu o capacitate de la 60 la 100 de cai putere.

#

Întreprinderea de familie condusă de a treia generație Ziegler GmbH combină tradiția și modernitatea. Liniile de producție ale echipamentelor de recoltare din Letonia și Republica Cehă corespund celor mai înalte standarde tehnice și cerințelor moderne. Optimizarea continuă a procesului asigură o calitate superioară.

#

Compania Stara produce mașini pentru a crește productivitatea culturilor și pentru a spori profitabilitatea agrobusinessului. Datorită utilizării celor mai recente tehnologii în construcția de mașini, mașinile de stropit cu autopropulsie și mașinile de împrăștiat îngrășăminte, complexele de însămânțare și uneltele de cultivare a solului au devenit larg răspândite în întreaga lume.

#

Nardi harvesting este un brand al companiei italiene Pegaso S.r.l. Compania a fost înființată în 1980 ca o afacere de familie și este acum un brand bine cunoscut nu numai în Europa, ci și în America de Nord, Argentina și Africa de Sud. Fermierii asociază Nardi cu calitatea și fiabilitatea. Gama de produse fabricate astăzi include secerători de combine pentru recoltarea porumbului, florii-soarelui și a altor culturi cerealiere. Secerătorile Nardi sunt proiectate și fabricate sută la sută în Italia.

Procurarea şi finanţarea tehnicii agricole John Deere

Dealerul John Deere in Moldova, compania Agromester HD, oferă clienților săi diverse programe de finanțare pentru achiziționarea de mașini agricole.

Mai detaliat
Procurarea şi finanţarea tehnicii agricole John Deere

Alegerea tehnicii agricole

Utilaje agricole John Deere este cea mai bună soluție a fermierului. Compania John Deere produce echipamente eficiente, rentabile, durabile și confortabile. Puteți cumpăra echipament agricol în compania "AGRO MESTER HD", care este Distribuitorul oficial al John Deere în Moldova.

Avantajele tehnicii Agricole John Deere

Înainte de a cumpăra echipament agricol, trebuie să vă familiarizați cu beneficiile sale. Deci, acestea includ:
  • utilizarea tehnologiilor și materialelor moderne în fabricarea echipamentului
  • toate echipamentele sunt la garanția producătorului;
  • raportul optim preț-calitate;
  • fiabilitate și durată de expluatare îndelungată.
Puteți cumpăra echipament agricol de la dealer autorizat companiei «AGRO MESTER HD».