Combine John Deere

Combine Autopropulsate de Recoltat Furaj John Deere 8000

John Deere 8000

Echipamentele John Deere sunt cunoscute în toată lumea pentru fiabilitatea lor extraordinară. Astfel, atunci când investiţi într-o combină de recoltat furaje John Deere 7050 sau 7050i, puteţi fi sigur că achiziţionaţi un utilaj robust.

Combina John Deere seria S

John Deere S series

Combină John Deere de secerat de Seria S (Or. Molina, Statele Unite ale Americii) - este o combină de înaltă performanţă, cu cel puţin daune la cereale. Combina de Seria S este conceputa pentru a recolta toate cereale, boboase şi seminţe oleaginoase.

Noul model al combinei cerealiere John Deere seria W

John Deere W series

Combinele John Deere ale noii serii W posedă o serie de avantaje față de „predecesorii” săi. Randamentul noii combine a sporit cu mai bine de 5%. Diametrul cilindrului bătător este de 660 mm şi o bară Booster, care poate fi instalată într-un timp scurt.

John Deere combina seria T

John Deere T series

John Deere combina seria T - o masina care poate rapid şi calitativ treiera tot, ce a fost cultivat în câmp, cu pierderi minime şi fără a deteriora cereale şi paie.

Procurarea şi finanţarea tehnicii agricole John Deere

Dealerul John Deere în Moldova - Agromester HD – formează pentru clienţii săi oferte maximal avantajoase de vânzare a tehnicii agricole prin mecanisme de finanţare de lungă durată.

Mai detaliat
Procurarea şi finanţarea tehnicii agricole John Deere

PROBABIL, POATE V-AR INTERESA URMATOARE...