Headere specializate

Hedere Nardi Sun Storm

Headerele specializate NARDI SUNSTORM – pentru recoltarea de floarea soarelui. Headerele Nardi seria SUNSTORM – asigură recoltarea ideală a florii soarelui. Datorită distanței între axele dilimatatoarelor de 225 mm.

Headerele NARDI MAIZESTORM

Headerele specializate NARDI MAIZESTORM – pentru recoltarea porumbului. Headerele Nardi seria MAIZESTORM – asigură recoltarea ideală a porumbului. Interfața de montare permite agregatarea headerului cu toate mărcile și tipurile de combine.

Agromester HD propune clienților săi headere pentru întreagul spectru de lucrări agricole, de la producătorii cu renume mondial, de o calitate dovedită și productivitate maximă. Managerii și reprezentanții regionali ai companiei studiaza necesitățile gospodăriilor de fermieri și în dependență de dimensiunea și tipul gospodăriei, tipurile de sol, parcul disponibil de echipamente și alte condiții importante, formează oferte individuale pentru fiecare client, pentru a obține recolta maximă posibilă.

Agromester HD oferă un ciclu complet de deservire a headerilor - de la instruirea personalului până la reparațiile capitale, cu utilizarea pieselor de schimb originale.

PROBABIL, POATE V-AR INTERESA URMATOARE...