Piese de schimb

Uleiuri de motor John Deere

Ulei de motor Torq-Gard

Torq-Gard

Agromester HD prezintă uleiul de motor Torq-Gard de la producătorul american John Deere. Este utilizat pentru motoarele diesel și pe benzină pentru mașini agricole, autoturisme și camioane, autobuze și echipamente industriale.

Ulei de motor Plus-50 II

Plus-50 II

Compania Agromester HD prezintă uleiul de motor Plus 50 II. A fost elaborat de specialiștii John Deere pentru echipamente, care funcționează în condiții extreme. Este indicat pentru mașini agricole, camioane, construcții și utilaje speciale.

Ulei de motor Plus 50

Plus 50

Dacă sunteți în căutarea unui ulei de motor, care să ofere o protecție fiabilă a motorului în condiții dificile și de funcționări îndelungate, John Deere Plus 50 este alegerea potrivită. A fost special conceput pentru utilizare la mașini vechi.

Ulei Break-In Plus de cilindrare pentru motor

Break-In Plus

Distribuitorul oficial John Deere in Moldova, Agromester HD, prezintă uleiul de motor Break-In Plus. A fost special conceput pentru utilizare în motoarele restabilite sau reparate în perioada de rodaj. Poate fi folosit și pentru testarea motoarelor noi.

Procurarea şi finanţarea tehnicii agricole John Deere

Dealerul John Deere în Moldova - Agromester HD – formează pentru clienţii săi oferte maximal avantajoase de vânzare a tehnicii agricole prin mecanisme de finanţare de lungă durată.

Mai detaliat
Procurarea şi finanţarea tehnicii agricole John Deere

PROBABIL, POATE V-AR INTERESA URMATOARE...