AGROMESTER HD - dealer oficial si exclusiv al John Deere in Moldova

AGROMESTER HD - dealer oficial si exclusiv al John Deere in Moldova

AGROMESTER HD activează pe piața Moldovei din anul 2012. In acest timp am acumulat o experiență unică, care ne permite să satisfacem cele mai înalte cerințe ale clienților noștri.

Activitatea companiei AGROMESTER HD este orientată spre succesul celor care lucrează pământul și strâng recolta, alterează și îmbogățesc solul. În activitatea lor de zi cu zi, angajații companiei Agromester HD se conduc în toate după valorile companiei John Deere – onestitate, calitate, obligativitate, inovare, care rămân neschimbate din 1837.

Compania Agromester HD și toate subdiviziunile ei structurale se conformează standardelor John Deere şi obiectivelor modernităţii. Reputația impecabilă, tehnologiile avansate, cea mai bună calitate a serviciilor, instruirea profesională a angajaților noștri, proximitatea față de fiecare client sunt domeniile, în care compania noastră mereu tinde să cucerească noi înălțimi.

Mai mult ca atât, în afară de furnizarea și întreținerea mașinilor agricole a celui mai bun producator din lume, Agromester HD este reprezentantul altor branduri premium de cultivare a terenului.

7 motive pentru care ar trebui să alegeți deserverea tehnică Agromester HD.

Agromester HD
DEALER CENTRU AGROMESTER HD STĂUCENI
Agromester HD Agromester HD
DEALER CENTRU AGROMESTER HD STĂUCENI

Dealer Centrul AGROMESTER HD la Stauceni funcționează din anul 2012. Aici se află și sediul central al companiei. Dealer centru cu o suprafață de peste 2000 metri dispune de toate cele necesare pentru întreținerea profesională, completă și în timp util a utilajelor clienților:

  • zona de demonstrații, care prezintă o gamă largă de utilaje agricole;
  • zona de servicii, care prestează servicii de garanții și post-garanții pentru întreţinerea echipamentelor;
  • Serviciu mobil (autoturisme și camioane), care oferă servicii de înlocuire a consumabilelor și reparații ușoare direct la gospodării;
  • Sală de comerț și depozit, cu o gamă completă a pieselor de schimb și consumabile.
  • Auditoriu pentru instruirea personalului clientului (partea teoretică).

Dealer Centrul AGROMESTER HD la Stauceni este locul, unde în primul rând apar toate tehnologiile noi de cultivare a terenurilor.

Agromester HD
DEALER CENTRU AGROMESTER HD BĂLTI

În 2016, a fost deschis centrul de dealeri John Deere, care a început să deservească gospodăriile ţărăneşti din zona nordică a Moldovei, inclusiv din 11 raioane și municipiul Bălți.

Centrul de dealeri John Deere din Bălți dispune de o infrastructură, care corespunde pe deplin standardelor înalte ale companiei John Deere și include un birou de vânzări, cea mai mare zonă de demonstraţii din regiunea de nord a Moldovei, echipată cu utilaj de ultima generație, o zonă de servicii și depozit de piese de schimb.

Centrul de dealeri din Bălți oferă clienților o gamă completă de servicii, pornind de la furnizarea de utilaje agricole și livrarea pieselor de schimb şi încheind cu prestarea tuturor tipurilor de servicii, atât în zona de servicii a centrului, cât și cu deplasarea specialiștilor direct la locul aflării clientului.

Agromester HD Agromester HD
Demonstrarea agregatelor de ultimă generaţie

În centrul de dealeri John Deere din Bălți clienții companiei se pot familiariza cu cele mai moderne soluții din domeniul semănatului, cultivării solului, protecției plantelor și altor tipuri de lucrări. Zona de demonstraţii, care nu are analogii în nordul ţării (1500 m), este situată într-un loc convenabil, la intersecția căilor de transport. Aici sunt prezentate cele mai performante utilaje de la producători de talie mondială, partenerul cărora este Agromester HD: John Deere, Stara, Bednar, Rabe, Siptec, Carraro și alte branduri. Clienții companiei pot testa tehnica în procesul de muncă.

Înlocuirea operativă a consumabilelor

Clienții companiei din regiunea de nord beneficiază de posibilitatea reducerii semnificative a timpului de întreținere. În zona spațioasă de vânzări și în depozitul încăpător al noului centru de dealeri al companiei sunt disponibile cele mai solicitate piese de schimb, anvelope și o gamă completă de consumabile.

Centrul de dealeri din Bălți dispune de propriul serviciu mobil de deservire, fapt ce permite întreținerea și repararea echipamentelor direct în gospodării.

Zona de deservire

În zona de servicii a centrului de dealeri din Bălți se efectuează pregătirea pre-vânzare, deservirea cu garanție, postgaranţie şi reparația capitală pentru orice echipament John Deere, inclusiv transmisii și sisteme hidraulice. Boxa de deservire permite reparația simultană până la cinci unități de echipamente autopropulsate.

Inginerii din zona de deservire a centrului de dealer au o pregătire profesională, o vastă experiență în domeniu și își îmbunătățesc constant abilitățile în centrele de instruire internaționale John Deere.

Odată cu deschiderea centrului de dealer la Bălți, Agromester HD a realizat sarcina principală - reducerea semnificativă a timpului de deservire și reducerea cheltuielilor clienților pentru transportarea utilajului defectat până la locul de deservire de mai multe ori.

Crearea unei infrastructuri complete în nordul țării a permis managerilor regionali Agromester HD să înțeleagă mai profund nevoile clienților și să pregătească soluții individuale pentru fiecare dintre ei.

În viitorul apropiat, se prevede transferul treptat de servicii pentru toți proprietarii de echipamente John Deere din zona de nord a Moldovei la centrul de dealeri din Bălți și o creștere a numărului de angajați ai centrului de deservire.

PROBABIL, POATE V-AR INTERESA URMATOARE...