Utilaje agricole și service John Deere

Utilaje agricole și service John Deere

Utilaje agricole și reparații tehnicii John Deere - о atenție prioritară companiei noastre. Mentenanța periodică pe parcursul termenului de garanție și după expirarea lui este executată de specialiști calificați, în conformitate cu procesul tehnologic recomandat de compania producătoare. Inginerii serviciului de mentenanță au trecut cu succes cursurile de instruire tehnică pentru varietățile de mașini propuse actualmente în vînzare și utilaje agricole, și continuă să-și sporească nivelul de calificare în domeniul tehnologiilor moderne.

SRL "Agro Mester HD" deține un parc de automobile, care asigură livrarea sigură și rapidă a utilajului agricol, lichidelor tehnice și pieselor de schimb. De asemenea a fost creat un serviciu centralizat, ce propune consultații profesioniste operatorilor mașinilor agricole și mecanizatorilor, în vederea exploatării și deservirii utilajului. Personalul din secția vînzări vă v-a acorda tot ajutorul necesar pentru alegerea corectă a piesei de schimb și oformarea comenzii.

În cadrul termenului de garanție a utilajului agricol este desfășorată programa "PIP" – cu scopul de a îmbunătăți proprietățile de exploatare și calitatea de tehnica agricolă agricole pe parcursul utilizării acestora. În cazul defectării uneia din ele, serviciul special din cadrul companiei John Deere™ analizează cazul respectiv, și ia decizii corespunzătoare pentru modificarea și înlăturarea defectului, acordînd instrucțiuni și piese de schimb fără cheltuieli adăugătoare din partea clientului.

În vederea asigurării calității și extinderii termenului de exploatare a utilajului gricol, se recomandă cu insistență de a fi utilizate piesele de schimb originale John Deere, ce corespund cu cerințele și standardele impuse de uzina producătoare.