John Deere a prezentat la expoziția Moldagrotech tractoare din seria M
26-10-2018

În perioada 17-20 octombrie 2018, la centrul Moldexpo a avut loc expoziţia de toamnă Moldagrotech 2018. În desfăşurarea acestui eveniment s-a încadrat activ compania Agromester HD - distribuitorul exclusiv… ...»

Agromester HD ajută la menţinerea curățeniei pe străzile localităţilor noastre
26-09-2018

La 15 septembrie 2018 a fost marcată Ziua internațională a curăţeniei, eveniment, la care au participat foarte activ angajații companiei Agromester HD. Ziua internațională a curăţeniei este sărbătorită… ...»

John Deere a actualizat tractoarele din seria 9
21-08-2018

Având o ocazie specială, aniversarea a 100 de ani de la începutul producției de tractoare, compania americană John Deere a lansat în producere tractoare modernizate din seria 9. ...»

Şapte motive pentru care face să alegi deservirea tehnică Agromester HD

Agromester HD este un adept fidel al valorilor companiei John Deere – ONESTITATE, CALITATE, OBLIGATIVITATE, INOVARE – formulate de John Deere.

Astăzi ele sunt mai actuale ca oricând, materializându-se prin acordarea unei deserviri tehnice profesionale, conform standardelor John Deere şi obiectivelor modernităţii.

Sloganul nostru este: Satisfacţia clientului mai presus de toate!

Formula calităţii deservirii tehnice Agromester HD însumează şapte componente.

Tehnica agricolă John Deere - este, desigur, cea mai bună soluţie pentru agricultor.

Catalogul John Deere

Compania americana John Deere produce tehnica agricolă eficientă, economică, durabilă şi confortabilă. Cumpara Tehnica agricolă la compania «AGRO MESTER HD", care este reprezentatorul oficial de John Deere în Republica Moldova.

Utilaje agricole și reparații tehnicii John Deere - о atenție prioritară companiei noastre.

Запчасти на John Deere

Mentenanța periodică pe parcursul termenului de garanție și după expirarea lui este executată de specialiști calificați, în conformitate cu procesul tehnologic recomandat de compania producătoare. Inginerii serviciului de mentenanță au trecut cu succes cursurile de instruire tehnică pentru varietățile de mașini propuse actualmente în vînzare și utilaje agricole, și continuă să-și sporească nivelul de calificare în domeniul tehnologiilor moderne.

SRL "Agro Mester HD" deține un parc de automobile, care asigură livrarea sigură și rapidă a utilajului agricol, lichidelor tehnice și pieselor de schimb. De asemenea a fost creat un serviciu centralizat, ce propune consultații profesioniste operatorilor mașinilor agricole și mecanizatorilor, în vederea exploatării și deservirii utilajului.

Personalul din secția vînzări vă v-a acorda tot ajutorul necesar pentru alegerea corectă a piesei de schimb și oformarea comenzii.

În cadrul termenului de garanție a utilajului agricol este desfășorată programa "PIP" – cu scopul de a îmbunătăți proprietățile de exploatare și calitatea de tehnica agricolă agricole pe parcursul utilizării acestora.

Doriţi să cumpăraţi tehnică cu o productivitate şi fiabilitate înaltă pentru întreprinderea dvs., dar nu dispuneţi de mijloace proprii pentru procurarea maşinilor din segmentul superior premium? Dealerul John Deere în Moldova - Agromester HD – formează pentru clienţii săi oferte maximal avantajoase de vânzare a tehnicii agricole prin mecanisme de finanţare de lungă durată.

Cumpărarea și Finanțare John Deere

Compania Agromester HD propune clienţilor săi diverse programe de finanţare pentru cumpărarea tehnicii agricole.

Finanţare prin proiecte tehnice 2KR şi MECAGRO

Facilitatea procedurii şi lista succintă de documente solicitate, dobânda accesibilă pentru tranzacţie, experienţa vastă în finanţarea achiziţiilor de tehnică agricolă îi vor permite clientului să realizeze fără dificultăţi şi în termene restrânse procurarea tehnicii necesare prin intermediul acestor programe.

Finanţare în băncile financiare şi organizaţiile de leasing

Fiecare client are relaţii de afaceri deja stabilite cu anumite instituţii financiare din ţara noastră. În conformitate cu solicitările dvs., noi efectuăm vânzarea tehnicii John Deere cu finanţare în instituţia financiară, care conlucrează cu dvs.

Finanţare din fondurile Comunităţii Europene, IFAD

Resursele şi condiţiile fondurilor şi organizaţiilor internaţionale pentru procurarea tehnicii performante John Deere sunt apreciate şi acceptate de mulţi producători agricoli din Republica Moldova.

Compania noastră participă la mai multe proiecte de procurare a tehnicii şi utilajului şi de implementare a celor mai noi tehnologii în agricultură.

În fine, vă reamintim: John Deere este ce mai economicoasă tehnică din lume în întreţinere şi exploatare, fiind acoperită prin obligaţiile de garanţie ale unui dealer de încredere.

Companie orientată spre cei care lucrează solul

John Deere

Compania John Deere a fost creată în anul 1837. Pe parcursul unui secol şi jumătate compania a perfecţionat de nenumărate ori standardele activităţii comerciale, ale produselor şi serviciilor. Şi astăzi corporaţia gigantică îşi menţine dinamismul şi flexibilitatea, fiindcă schimbările întotdeauna aduc cu sine oportunităţi noi. Compania John Deere continuă să creeze soluţii noi pentru agricultori şi constructori.

Principalele valori John Deere

Dinamismul şi deschiderea companiei se îmbină cu imuabilitatea valorilor ei de bază, formulate de fondatorul ei: loialitate, calitate, devotament şi spirit inovativ. Aceste calităţi determină stilul de lucru al companiei şi al angajaţilor ei în toate sferele de activitate. Pentru compania John Deere loialitatea, calitatea, devotamentul şi spiritul inovativ reprezintă nu doar idealuri importante, dar irealizabile, ci spiritul companiei, standardul ei de toate zilele. Aceste valori sunt materializate în fiecare detaliu, în fiecare produs, serviciu sau abordare a afacerii.

Strategia succesului John Deere

Pentru cei care lucrează pământul şi strâng recolta. Pentru cei care schimbă şi îmbogăţesc pământul. Pentru cei care construiesc pe pământ. Activitatea companiei John Deere este orientată spre succesul dvs. Trecutul John Deere, preocuparea şi dorinţa de a face ca businessul clienţilor săi să devină productiv şi rentabil poziţionează compania John Deere ca partener unic.