Noutati

Tehnică JOHN DEERE – partener de încredere al agricultorilor moldoveneşti

Tehnică JOHN DEERE – partener de încredere al agricultorilor moldoveneşti

Pe 14 august compania "AgroMester HD" a anunţat lansarea oficială a brandului JOHN DEERE pe piaţa agricolă din Republica Moldova şi deschiderea, în premieră pentru ţara noastră, a unui centru de distribuţie performant.

Serghei Pruteanu , administrator "AgroMester HD" SRL:
"AgroMester HD a construit în premieră pentru Republica Moldova un centru de distribuţie inovator cu un teritoriu de 0.7 ha, care presupune o expoziţie permanentă a unei flote impresionante de maşini agricole, cât și o echipă profesionistă de angajaţi. Această investiţie de peste 1.5 mln. de euro este dedicată agricultorilor din Republica Moldova, care acum au acces la servicii de calitate și la cele mai performante utilaje agricole existente în lume. Strategia de vânzări a companiei, politica de loialitate a clienților, cât şi parteneriatele durabile cu instituţiile financiare asigură accesibilitatea acestei tehnici agricole performante pentru agricultorii profesionişti din Republica Moldova.

Odată cu deschiderea acestui centru ne propunem să aducem o nouă viziune asupra business-ului din ramura agricolă. Această investiţie majoră denotă încrederea pe care o avem în viitorul ramurii, cât şi reconfirmă dorinţa noastră de a acorda suport fermierilor în ceea ce priveşte atât posibilitatea de a beneficia de cele mai inteligente şi eficiente utilaje şi maşini agricole, cât şi de a oferi pentru fiecare client în parte soluţii de management agricol, tehnologii avansate, menite să optimizeze legătura dintre echipamente, precum și consultaţii profesioniste - toate acestea cu scopul de a spori creşterea productivităţii şi a eficienţei."

Vlad Filat, Prim-Ministru al Republicii Moldova:
"Astăzi participăm la deschiderea unui centru agrotehnic neordinar, ce propune nu doar comercializarea tehnicii agricole, dar și soluții, suport consultativ și tehnic celor care doresc să-și eficientizeze afacerea prin utilizarea celei mai performante tehnici agricole din lume. Sper ca în următorii ani aceste utilaje și mașini agricole inteligente vor face parte din flota tehnică a majorității fermierilor autohtoni. Inteligența și durabilitatatea acestor mașini asigură nu doar perfomanța procesului agricol, dar și crează condiții confortabile de muncă pentru agricultori. Bine ați venit în Republica Moldova! Vă doresc cât mai multe vânzări, iar producătorilor agricoli cât mai mari posibilități de a procura această tehnnica inovativă pentru ca sectorul agrar să dispună de un parc contemporan de utilaje".

Ion Babără, director "Valea Sofiei" SRL, s. Sofia, r-nul Drochia:
"Pentru mine utilizarea tehnicii agricole JOHN DEERE înseamnă durabilitate, eficienţă și siguranţă. Investiţiile în acest utilaj inteligent constituie o garanţie a veniturilor. Performanța acestei flotile și diversitatea utilajului constituie temelia unei agriculturi eficiente cu o productivitate spectaculoasă".

Drept confirmare a celor expuse mai sus vin următoarele date: de exemplu, combina JOHN DEERE W550 cu header de 6,1 m dispune de o productivitate de 50-60ha/zi în condiţiile de roadă a anului 2012, iar volumul de pierderi este estimat la 0,5-0,8%. Impresionante sunt și capacităţile de care dau dovadă tractoarele JOHN DEERE. Acestea arată, la principalele lucrări agricole cum ar fi prelucrarea solului, un consum de combustibil redus cu 5-7 litri.

Iar tractoarele înzestrate cu sistem automat de ghidare GreenStar/StarFire au o productivitate mai mare cu minim 40% grație următorilor factori:

  • • posibilitatea de a lucra cu productivitate egală pe timp de zi, noapte și în condiţii de vizibilitate redusă;
  • • ghidare automată (fără implicarea mecanizatorului, ceea ce reduce erorile și nu depinde de gradul de pregătire al acestuia).

Calitatea lucrărilor efectuate sporeşte productivitatea culturilor agricole cu 10-15% graţie gradului optimal de amplasare a culturilor şi a îngrăşămintelor în câmp. Dotarea tehnicii agricole cu echipament GPS de la JOHN DEERE sporeşte considerabil economiile de combustibil, seminţe şi fertilizanţi grație minimalizării suprapunerilor şi mişcării pe traiectoria optimă calculată şi ghidată de către sistem.

Astfel, produsele JOHN DEERE, care includ o gamă diversă de combine, tractoare şi alte utilaje agricole corespund necesităţilor fiecărui fermier.

Tehnică JOHN DEERE – partener de încredere al agricultorilor moldoveneşti Tehnică JOHN DEERE – partener de încredere al agricultorilor moldoveneşti Tehnică JOHN DEERE – partener de încredere al agricultorilor moldoveneşti Tehnică JOHN DEERE – partener de încredere al agricultorilor moldoveneşti Tehnică JOHN DEERE – partener de încredere al agricultorilor moldoveneşti