Noutati

Profitul record de STROM-BEDNAR

Profitul record de STROM-BEDNAR

Compania "Agromester HD" - distribuitor oficial și exclusiv de John Deere Moldova, de asemenea, coopereaza cu alte intreprinderii agricole, cum ar fi STROM-Bednar. Anul 2012 pentru STROM-BEDNAR a fost unul dintre cele mai profitabile. Înca la începutul anului 2012, printre toți ceilalți, a fost determinat scop de a bate record pentru vânzarea de mașini agricole, stabilit în 2011. După aproximativ șase luni, a devenit clar faptul, că acest obiectiv poate fi îndeplinit. Contribuția la această realizare este făcuta de angajați și de clienții fideli ai companiei, care au utilizat în cimpuri mașini agricole STROM-Bednar.

Numărul total de vehicule vandute in 2012 comparativ cu 2011 a crescut cu o treime. Există si alte realizări. Alături de uzina a fost construit un birouo nou, modern si multi-funcțional. De asemenea, a inceput constructia unei noi fabrici. Potrivit experților, cu ajutorul ei procesele productive se vor dubla. La fabrica va fi construită sectia de vopsire si montare de utilaje agricole, precum si sisteme de stocare multi-strat.

De asemenea, reamintim că STROM isi schimba denumirea in STROM-Bednar (astfel încât clienții sa faca cunoștință cu noul nume), care începind cu 2014, va fi numai Bednar. Ladislav Bednar, care a devenit în 2012 proprietarul unic al societății, a inițiat modificări. Acesta sunt nu doar pentru schimbarea denumirii de brand, dar, de asemenea, trecerea la o producție mai inovatoare. Puteți sa dovediti de acest fapt vizitând centrul de vânzări de mașini agricole "John Deere" în comuna Stăuceni, unde va oferim o gamă de inovatoare echipamente agricole: John Deere tractoare, semănători, combine, cultivatoare și multe alte.