AGROMESTER HD - dealer oficial si exclusiv al John Deere in Moldova

AGROMESTER HD - dealer oficial si exclusiv al John Deere in Moldova

AGROMESTER HD activează pe piața Moldovei din anul 2012. In acest timp am acumulat o experiență unică, care ne permite să satisfacem cele mai înalte cerințe ale clienților noștri.

Activitatea companiei AGROMESTER HD este orientată spre succesul celor care lucrează pământul și strâng recolta, alterează și îmbogățesc solul. În activitatea lor de zi cu zi, angajații companiei Agromester HD se conduc în toate după valorile companiei John Deere – onestitate, calitate, obligativitate, inovare, care rămân neschimbate din 1837.

Compania Agromester HD și toate subdiviziunile ei structurale se conformează standardelor John Deere şi obiectivelor modernităţii. Reputația impecabilă, tehnologiile avansate, cea mai bună calitate a serviciilor, instruirea profesională a angajaților noștri, proximitatea față de fiecare client sunt domeniile, în care compania noastră mereu tinde să cucerească noi înălțimi.

Mai mult ca atât, în afară de furnizarea și întreținerea mașinilor agricole a celui mai bun producator din lume, Agromester HD este reprezentantul altor branduri premium de cultivare a terenului.

7 motive pentru care ar trebui să alegeți deserverea tehnică Agromester HD

DEALER CENTRU AGROMESTER HD STĂUCENI

Dealer Centrul AGROMESTER HD la Stauceni funcționează din anul 2012. Aici se află și sediul central al companiei. Dealer centru cu o suprafață de peste 2000 metri dispune de toate cele necesare pentru întreținerea profesională, completă și în timp util a utilajelor clienților:

  • zona de demonstrații, care prezintă o gamă largă de utilaje agricole;
  • zona de servicii, care prestează servicii de garanții și post-garanții pentru întreţinerea echipamentelor;
  • Serviciu mobil (autoturisme și camioane), care oferă servicii de înlocuire a consumabilelor și reparații ușoare direct la gospodării;
  • Sală de comerț și depozit, cu o gamă completă a pieselor de schimb și consumabile.
  • Auditoriu pentru instruirea personalului clientului (partea teoretică).

Dealer Centrul AGROMESTER HD la Stauceni este locul, unde în primul rând apar toate tehnologiile noi de cultivare a terenurilor.

ДИЛЕРСКИЙ ЦЕНТР AGROMESTER HD БЕЛЬЦЫ

DEALER CENTRU AGROMESTER HD BĂLTI

ДИЛЕРСКИЙ ЦЕНТР AGROMESTER HD БЕЛЬЦЫ