Noutati

Renumitul brand STROM schimbă denumirea sa

Renumitul brand STROM schimbă denumirea sa

La începutul lunii octombrie la Praga a avut loc intilnirea directorilor, vânzătorilor şi dilelor de echipamente agricole STROM. La această întâlnire a fost anunţat despre schimbarea denumirii companiei. Proprietarul Brendului Ladislav Bednar a cumparat parte companionilor şi a devenit complet proprietar. El a anunţat că in anul 2014 STROM va purta denumirea BEDNAR. Dar pe tot parcursul anului 2013 va utiliza numele STROM-BEDNAR că consumatorii să cunoască nou brand.

Ladislav Bednar a remarcat că cu shimbarea denumirii se va shimba mult in compania. Va fi un nu nivel de dezvoltarea pentru STROM-BEDNAR. Totul se va incepe cu schimbare în structura de proprietate a companiei şi în conducerea sa. Promovarea companiei pe piaţa agricolă în Europa va fi însoţită nu numai cu creşterea vânzărilor, dar, de asemenea, cu dezvoltarea modelelor inovatoare. El a exprimat încrederea că dezvoltatorii-specialistii vor aduce aceste modele la perfectiune. Ca dovadă a cursului aleas a fost prezentat un prototip inovative - Semănătoare OMEGA.

Compania STROM BEDNAR este una dintre cele mai mari furnizori de maşini agricole in Europa Centrală. HD Agromester este un partener de STROM-BEDNAR şi importatorul echipamentului agrar pe teritoriul Republicii Moldova. Puteţi vizita Centrul nostru de vânzări la Stauceni să evaluati produsele STROM-BEDNAR, dar şi branduri, ca John Deere, Rabe şi altele.