Noutati

Managerii Agromester HD au sporit competențele combainerilor clienților în ajunul recoltării

Managerii Agromester HD au sporit competențele combainerilor clienților în ajunul recoltării

În perioada 15-16 iunie a avut loc un seminar de instruire de două zile pentru operatorii de combine care lucrează cu combinele John Deere seria W și John Deere seria S.

Geografia răspândirii combinelor John Deere cuprinde întreaga Moldova. În acest an la trening au participat mai mult de treizeci de combaineri de la 18 gospodării de la sud, nord și centrul țării, divizați în două grupuri cu scopul unei asimilări mai bune a materialului.

Tema principală a cursului de două zile - îmbunătățirea calității recoltării cerealelor. Desigur, combinele John Deere sunt mașini care au o automatizare impecabilă și fiabilă a proceselor. Cu toate acestea ele au nevoie de o exploatare profesională și setări corecte. Din aceste considerente, operatorii profesioniști ai combinelor agricole sunt o condiție absolut necesară pentru ca combinele John Deere să fie în stare de a demonstra calitățile lor cele mai bune în lumea tehnologiei.  Anume din acest motiv instruirea operatorilor combinelor este o prioritate pentru Agromester HD. Managerii companiei și antrenorii John Deere invitați din străinătate realizează acest lucru în fiecare an.

Centrul de instruire al Agromester HD din cadrul reprezentanței din Stăuceni sporește calificarea atât a operatorilor combinelor, cât și a tractoarelor John Deere. Aici angajații gospodăriilor de fermieri sunt învățați cum să utilizeze în mod optim și în condiții de siguranță echipamentele John Deere și să contribuie astfel la prosperitatea întreprinderilor agricole.

Managerii Agromester HD au sporit competențele combainerilor clienților în ajunul recoltării Managerii Agromester HD au sporit competențele combainerilor clienților în ajunul recoltării Managerii Agromester HD au sporit competențele combainerilor clienților în ajunul recoltării Managerii Agromester HD au sporit competențele combainerilor clienților în ajunul recoltării Managerii Agromester HD au sporit competențele combainerilor clienților în ajunul recoltării Managerii Agromester HD au sporit competențele combainerilor clienților în ajunul recoltării