Combine John Deere
Combine Autopropulsate de Recoltat Furaj John Deere 8000
John Deere 8000

Echipamentele John Deere sunt cunoscute în toată lumea pentru fiabilitatea lor extraordinară. Astfel, atunci când investiţi într-o combină de recoltat furaje John Deere 7050 sau 7050i, puteţi fi sigur că achiziţionaţi un utilaj robust.

Combina John Deere seria S
John Deere S series

Combină John Deere de secerat de Seria S (Or. Molina, Statele Unite ale Americii) - este o combină de înaltă performanţă, cu cel puţin daune la cereale. Combina de Seria S este conceputa pentru a recolta toate cereale, boboase şi seminţe oleaginoase.

Noul model al combinei cerealiere John Deere seria W
John Deere W series

Combine John Deere seria W au înlocuit în 2007 combine de serie WTS. Aceste combine sunt echipate cu un sistem clasic de treierat şi degetul separator. Datorită lui, se face separarea suplimentară în partea din spate a paieshacul.

John Deere combina seria T
John Deere T series

John Deere combina seria T - o masina care poate rapid şi calitativ treiera tot, ce a fost cultivat în câmp, cu pierderi minime şi fără a deteriora cereale şi paie.

Procurarea şi finanţarea tehnicii agricole John Deere

Dealerul John Deere în Moldova - Agromester HD – formează pentru clienţii săi oferte maximal avantajoase de vânzare a tehnicii agricole prin mecanisme de finanţare de lungă durată.

Mai detaliat
Procurarea şi finanţarea tehnicii agricole John Deere
PROBABIL, POATE V-AR INTERESA URMATOARE...