Noutati

Cooperare în domeniul deservirii parcului de tractoare și combine John Deere

Cooperare în domeniul deservirii parcului de tractoare și combine John Deere

Compania AGROMESTER HD - reprezentantul oficial al "John Deere" pe teritoriul Republicii Moldova, în ultimii doi ani a lucrat îndeaproape cu compania Sudzucker Moldova și, în special, cu divizia sa de "Agro SZM" SRL. Această cooperare se referă la deservirea parcului de tractoare si combine John Deere, precum și furnizarea de piese de schimb si echipamente originale.

Noi consideram Sudzucker Moldova partenerul nostru cheie Republica, și cu mare bucurie participam la activitățile pe care le efectuaza anual. Astfel Sudzucker Moldova, contribuie foarte mult la promovarea tehnologiilor moderne in cultivare sfeclei de zahăr - o cultură care este considerata una dintre cele mai importante pentru economia Republicii Moldova.

Printre clienții și partenerii companiei cultivatorii de sfeclă de zahăr ocupa o parte semnificativă. Acest lucru poate fi atribuit în primul rând la faptul că acest segment a agricultorii este caracterizat prin standarde ridicate de producție și inovare constantă, care le permite de la an la an sa obțina un profit mare pe activitatea de zi cu zi.

In acest an, compania a AGROMESTER HD poate oferi clienților și partenerilor săi producătorii de sfeclă de zahar modele de echipament nou: combine John Deere de seria S modernizata, echipata cu funcții de cartografiere, GPS navigare, bazate pe umiditate și randamentul culturilor, precum și o nouă linie de tractoare mijlocii de seria M Series pana la 170 CP, care sunt receptoare vrednici de bine-cunoscute și bine-dovedite tractoare John Deere din seria 6030.

În 2013, vă dorim sincer sănătate bună și recolta bogată și perspective bune pentru următorii ani. Întotdeauna bucuroși să vă vedem în centrul nostru tehnic, unde vă puteți bucura de o gamă completă de echipamente primare și auxiliare, precum și o bogăție de experiență de JohnDeere, colectata de peste 175 de ani de activitatea.