Noutati

Premiul pentru multi-combustibil tractor John Deere

Premiul pentru multi-combustibil tractor John Deere

În 2011 la expoziția SIMA John Deere a fost premiat cu medalia de aur pentru baloți rotunzi de serie 900. La expoziția recentă John Deere Corporation a fost premiat cu o medala de aur și un premiu de argint pentru inovare sale. Aceste premii au fost expuse la standul John Deere la expoziția SIMA 2013. Expoziția a avut loc la Paris în luna februarie.

Policarburant tractor John Deere a fost acordat gradul întâi - o medalie de aur. Policarburant tractor poate opera pe diferite tipuri de minerale, atât și de bio-combustibili. În acest caz, el funcționează cu anumite tipuri de combustibil, precum și amestecarea lor în același rezervor.

Senzoare de intrare de combustibil măsoara proprietățile materialului de intrare. După aceasta, unitatea de control electronic al tractorului, așa-numitul (ECU), optimizează motorului în conformitate cu standardele de emisie Etapa IIIB/interimar Nivelul 4. În etapa finală, software-ul tractorului analizeaza semnalele primite de la senzorul de ieșire, și în conformitate cu configurația specifică lucrul motorului sau.

Acest rezervor de combustibil poate fi folosit pentru combustibili puri și amestec, inclusiv si biocombustibile, care are o origine vegetală, ce se face la ferme. În cazul în care tractoare cu combustibil multiplu vor fi vândute pe piața europeană, există o nevoie de a schimba metodele de certificare pentru motoarele cu ardere internă. Reamintim faptul că metodele de certificare sunt pana in prezent doar pentru motoare cu motorină.

Puteti vedea producția John Deere, la centru de vânzările John Deere situat la comuna Stăuceni.