Noutati

John Deere produce tractoare potrivite

John Deere produce tractoare potrivite

John Deere a făcut progrese mari în vânzarea de tehnica agricola în străinătate. Dar acest succes nu a fost ușor și au fost multe probleme, care necesită decizii rapide. De mult timp John Deere tractoare au fost destinate pentru SUA si erau prea mari si nepotrivite pentru producătorii agricoli straini care lucreaza in zone mai mici. Drumurile si terenul au fost diferite de la tipic american.

Cu această ocazie, Markwart von Pentz, care conduce vânzări de echipamente agricole John Deere în afara Statelor Unite, a declarat: "Nu poți lua tractoare tipice germane sau americane si cuceri lumea. Trebuie să proiectați pentru a satisface cerințele pieței."

Agricultori europene, ca de obicei, au nevoie mai mult de tractoare cu viteză, în timp ce producătorii de Orient din India prefera tractoare compacte, care nu scufunda în campuri. Makin David Victor, director de compania braziliana Agro-Pecuaria CFM, a spus, ca este mulțumit cu 300 tractoare cumparate, dar consideră că tractoarele cu mai multe CP pur și simplu nu au nevoie atata putere pentru a lucra pe dealurile unde creste trestie de zahăr. John Deere ia în considerare toate aceste caracteristici și încearcă să proiecteze tractoare conform specificatiilor zonale.

Având în vedere faptul că Republica Moldova - o țară de grădine și vii, compania "Agromester HD", distribuitorul oficial și exclusiv de Deere Company, a început furnizarea de tractor john deere de seria 5 EN, care a fost proiectat special pentru a lucra în rânduri înguste de livezi și vii. A cumpara acestea modele de tractoare și alte se poate la centrul de vânzări de tehnica agricola John Deere, situata în comuna Stăuceni.