Noutati

John Deere participă în releu olimpice

John Deere participă în releu olimpice

John Deere este în favoarea unui stil de viață sănătos și participa la evenimente sportive dupa posibilitate. La 1 noiembrie la Severodvinsk (Rusia) a avut loc releu olimpic. Reprezentantul local al John Deere, de asemenea, a participat la acest eveniment.

În Severodvinsk foc olympic a depășit aproximativ 26 km. 30 lanterneri au luat parte la această etapă a focului olimpic. Printre ei a fost Alexey Alexeev, logist distribuitorului local de John Deere. El a purtat flacara olimpica pe una dintre străzile centrale de Severodvinsk. După terminarea acestei etape flacără olimpică a mers mai departe în Arkhangelsk.

Dealer național John Deere Moldova Agromester HD, de asemenea, participă în mod regular la evenimente majore ale țării. În anul 2013 tehnica agricola John Deere a participat în etape de primăvara și toamna a Expoziției Internaționale Moldagrotech 2013. De asemenea Agromester HD a organizat "Zile de camp" pe întreg teritoriul Moldovei, si a familiarizat fermieri din Moldova cu mașini agricole de producator lider american John Deere. Puteți si Dvs sa luati cunostinta cu utilaje agricole de John Deere in Centru de vanzari de tehnica agricola John Deere la Stauceni.