Noutati

John Deere - producătorul de cele mai inovatoare tehnologii agricole

John Deere - producătorul de cele mai inovatoare tehnologii agricole

John Deere ocupă primul loc în clasamentul de producători de echipamente agricole inovatoare. Acest studiu se desfăşoară de către Eichberg Consulting. Compania se ocupă cu consultarea în marketing strategic în sfera producţiei şi expoziţii industriale.

Ratingul se bazează pe calculul premiilor și recunoașteri pentru contribuţia în domeniul noilor tehnologii agricole, care au fost acordate pentru branduri, începând cu anul 2010.

Vice-președinte de secţia vânzări şi marketing a companiei John Deere Chris Wigger a subliniat că în 2011 investiţii companiei în tehnologii noi au atins 1.2 miliarde dolari, suma necomparabilă făţa de anii precedente. Chris Wigger, de asemenea, a observat că eforturile de John Deere în acest domeniu au fost corespunzător remarcate, printre altele, cercetări de fabricile Europene și Centrului European de tehnologii inovatoare, Kaiserslautern, Germania.

Compania Eichberg Consulting a desfăşurat cercetări pe baza de evaluări pe largi expoziţii agricole, efectuate de la 2010 pînă la 2012 în aşa ţări ca Germania, Belgia, Cehia, Ungaria, Rusia, Franţa, Spania, Italia, Belgia și Danemarca.

John Deere în Moldova

Compania John Deere astăzi este reprezentată în Moldova. O gamă largă de produse John Deere puteţi găsi în centrul de vânzări Agromester HD. În ţara noastră, de asemenea, în mod regular se desfăşoară expoziţii de tehnica agricolă John Deere. Ultima expoziţi "Ziua cîmpului" a desfăşurat pe data de 29 iunie 2012 în raionul Cahul.