Noutati

John Deere la expozitii agricole de toamna

John Deere la expozitii agricole de toamna

John Deere tradițional participă la expozitii agricole de toamnă din întreaga lume. La astfel de evenimente compania introduce modele de mașini agricole noi și populare. Aceasta este o mare oportunitate de a stabili și consolida relații de afaceri cu fermieri și dealeri.

La expozitii agricole John Deere din ce în ce mai des acționează în calitate de partener general, sponsorul sau participa la maxim. Deci, în perioada de 30 octombrie - 1 noiembrie Kiev va găzdui Expoziția internațională de agricultură extrem de eficienta profitabila "Interagro 2013". John Deere va participa în calitate de sponsor general al expoziției.

De asemenea, John Deere anunță concursul "Cel mai mare număr de ore de lucru." La concursul se admite tehnica de prelucrarea solului: tractoare, combine agricole si combine de recoltat furaje și pulverizatoare autopropulsate. La adresa companiei este necesar sa trimiteti o imagine de numerul de serie de contor de ore lucratoare și fotografia a masinei. Câștigătorii concursului vor fi invitați la expoziția "Interagro 2013", unde va avea loc ceremonia de premiere. Câștigătorul va fi invitat să viziteze fabrica John Deere în Statele Unite.

În Chișinău John Deere prin intermediul dealerului oficial și exclusiv "Agro Mester HD» participă în mod regular in etape de expoziții de mașini agricole "Moldagrotech" de primăvara și toamna. Primăvara acestui an "Agro Mester HD" a devenit partener și sponsor general al Expoziții Internaționale "Moldagrotech 2013". Intre 23-26 octombrie «Agro Mester HD", de asemenea, va participa la expoziția de toamna «Moldagrotech 2013».