Noutati

De ziua cîmpului v-a fi prezentată combina John Deere

De ziua cîmpului v-a fi prezentată combina John Deere

Pe data de 29 iunie 2012 în raionul Cahul, la sediul clientului companiei "Agro Meșter HD", reprezentatorul oficial John Deere Moldova, – gospodăria "Razmost", se va desfășora ziua cîmpului, la care producătorii agricoli autohtoni v-or prezenta ultimile modele de combine produse de compania John Deere™ și tehnologiile moderne de recoltare a culturilor agricole.

Ziua cîmpului cu siguranță poate fi denumită un eveniment internațional. Această prezentare va fi vizitată de delegații din străinătate în special ingineri și colaboratori ai companiei John Deere™ din Germania.

Seminarul v-a fi compus din două părți - în prima parte, consultanții companiei "Agro Meșter HD" vor atrage atenția participanților la particularitățile tehnice și avantajele combinelor de recoltat John Deere, iar partea finală a prezentației v-a fi dedicată demonstrațiilor practice.

La demonstrațiile practice v-or participa combinele John Deere de recoltat W540 și W550, iar accentul v-a fi pus pe optimizarea indicatorilor de performanță și calitate, pentru care inginerul principal împreună cu tehnicienii serviciului de mentenanță v-or efectua reglajele corespunzătoare a organelor de lucru.

Sperăm, că timpul favorabil și efortul comun al organizatorilor, vor face această zi un eveniment cu adevărat valoros pentru muncitorii din sfera agricolă.