Noutati

John Deere și BASF sunt parteneri acum

John Deere și BASF sunt parteneri acum

John Deere și BASF au devenit parteneri în dezvoltarea soluțiilor pentru îmbunătățirea randamentelor. Ei vor lucra împreună pentru a dezvolta o serie de abordări integrate pentru agricultura de precizie și de gestionare a producției agricole. Toate aceste soluții vor ridica productivitatea. Instrumente care vor fi dezvoltate în colaborare cu fermierii, vor permite studiu mai exact a terenurilor agricole și vor pregăti pentru fermieri recomandări individuale. Aceste recomandări vor ajuta fermierii sa foloseasca resursele maxim efectiv.

Esența de parteneriat de John Deere și BASF este că BASF va veni cu o propunere de acest serviciu, iar John Deere va oferi un nou device de gestionare a producției agricole. Acest lucru va ajuta fermierilor să gestioneze mai bine afacerea lor. Ca principalii furnizori de date într-o zonă agricolă, companii vor crea instrumente pentru interpretarea acestor date, astfel încât agricultorii să poată lua soluții mai eficiente și exacte. Platformă de management cuprinzător va fi deschisă și pentru altor parteneri.

În prima fază (până la sfârșitul anului 2014), John Deere și BASF vor lansa programul pentru dezvoltarea de instrumente integrate într-un număr de țări agricole mari. În a doua etapă, programul va fi lansat în restul Europei și al lumii, inclusiv Republica Moldova, o țară cu o economie agrară. În Republica Moldova dealer national de John Deere este compania Agromester HD.