Noutati

JDLink pentru iPhone și Android de la John Deere

JDLink pentru iPhone și Android de la John Deere

John Deere îşi bucură clienti săi proprietarii de iPhone şi Android. Gestionarea tehnicii agricole John Deere acum a devenit mai convenabilă.

Compania John Deere a dezvoltat o versiune nouă a sistemului JDLink. JDLink - este o programa mobilă de monitorizare maşinelor forestiere şi de construcţie, care permite de a creşte performanţa şi eficienţa lucrări efectuate. Programul lucrează pe iPhone и Android.

Folosind această aplicaţie, utilizatorului se acordă acces la sistemul de monitorizare tehnicii agricole John Deere, John Deere, starea și amplasarea ei. În plus, proprietarul obţine toate notificările necesare la telefon. Versiune a programului în mod gratuit este disponibilă ca o familiaritate cu sistemul şi înregistrarea nu este obligatorie.

Doamna Elizabeth Quinn, un Marketing Manager de John Deere WorkSight, a remarcat următoarele puncte pozitive a programului JDLink:

  • Eficienţă în monitorizarea stării parcului John Deere;
  • Capacitatea de a procesa informații privind tehnologiile existente la distanţă, fără necesitatea să rămână în oficiului;
  • Economisirea timpului;

Toate acestea sunt foarte convenabile, deoarece trăim într-o lume activă.

Pentru moment dat, JDLink este disponibilă doar în Statele Unite, dar John Deere intenţionează s-o introducă peste tot. Siguri că John Deere în Moldova în curând va oferi fermierilor moldoveni acces la tehnologia modernă.