Noutati

Tehnica John Deere la Ziua Campului

Tehnica John Deere la Ziua Campului

Compania Agromester HD, dealer oficial și exclusiv al John Deere in Republica Moldova a luat parte la "Ziua Câmpului", ce a avut loc în partea de nord a țării noastre. "Ziua Câmpului" are loc anual, în scopul de a ajuta producătorii agricoli moldoveni de sfeclă de zahăr sa familiarizeze cu tehnica de calitate, precum și sa stabileasca contacte cu aceștia furnizorii de echipamente agricole. Moldova este o țară agricolă și creștere sfeclei de zahăr pentru producerea zaharului este prioritatea sa.

În acest an sărbătoarea a fost organizată în satul Sofia, raionul Drochia. Amploarea evenimentului poate fi judecata prin faptul că aceasta a fost vizitata de ministrul Agriculturii din Republica Moldova, d-l Bumacov. Organizator al festivalului a fost compania «Sudzucker Moldova» - societate mixtă moldo-germană pentru producerea de zahăr in Republica Moldova. «Sudzucker Moldova» de mai mulți ani colaboreaza strâs cu Agromester HD și desfășoară activități similare.

În timpul festivalului a fost un master class la creșterea sfeclei de zahăr. Cultivarea sfeclei de zahăr are nevoie de muncă intensivă și, în cazul în care condiții de creștere nu sunt pastrate, aceasta poate deveni un proces nerentabil. De exemplu, sol înainte de semănat a sfeclei de zahăr necesită o pregătire speciala și semănatul culturilor anterioare. Lucrări, cum ar fi boronarea, buketarea, prășit, adăpare și fertilizare ar trebui să fie efectuate în conformitate cu termenii de vegetație specifică a culturii cu utilaje agricole bune pentru a obtine randamente ridicate.

O astfel de performante și fiabile echipamente agricole au fost prezentate de către companii de top din Republica Moldova. Compania Agromester HD a introdus modele inovative de marca mondiala John Deere. Echipamente prezentate: Tractoare John Deere 6D, plug "Dante", se preteaza foarte bine pentru utilizarea la sol in Republica Moldova, precum și eficiența și profitabilitatea utilajelor agricole poate salva în mare măsură cheltuieri la cultivare sfeclei de zahăr.

Evenimentul sa încheiat cu o cină festivă la restaurantul "Coroana" or. Drochia.

Tehnica John Deere la Ziua Campului Tehnica John Deere la Ziua Campului Tehnica John Deere la Ziua Campului Tehnica John Deere la Ziua Campului Tehnica John Deere la Ziua Campului Tehnica John Deere la Ziua Campului Tehnica John Deere la Ziua Campului Tehnica John Deere la Ziua Campului