Noutati

Combine John Deere la Ziua Campului 2013

Combine John Deere la Ziua Campului 2013

La 18 iulie 2013 Agromester HD - dealer oficial și exclusiv de John Deere Moldova, organizeaza "Ziua Campului". "Evenimentul va avea loc în sectorul agricol "Panfili" din satul Plop, raionul Dondușeni. Fermierii iar se vor întâlni pentru a împărtăși experiența lor, planuri înainte de lucrari de camp, si de a discuta cele mai recente noutati de John Deere.

La "Ziua Câmpului" vor fi prezentate modele de combine John Deere seria 2012. Fermierii vor fi introduse cu un nou curs în desemnarea acestor modele de combine agricole. De exemplu, combina John Deere 9770 STS model cu o capacitate de 360 CP a fost numita combina John Deere S670 seria, iar capacitatea sa a crescut la 373 CP.

Combina John Deere S670 se referă la tipul de masini rotative pentru cereale, care se difera cu sistemul de treierat rotativ. Acest model se produce în Statele Unite. Combina John Deere S670 este echipata cu un rotor de înaltă performanță, și el definește calitatea și productivitatea mașinii. Cereale sunt introduse în separator în trei moduri. Aceasta reduce aderența și agregare de cereale. Consumul de energie în acest mod este mai puțin. În rotorul este realizata capacitatea de a schimba viteza de treierat cereale, atât în direcția de creștere, precum și în jos.

Noua unitate de control de combina John Deere cu un monitor concentrează toate functiile de control și permite operatorului să controleze mașina. Pe ecranul tactil, operatorul poate configura un feed de control automat de cereale de sistem HarvestSmart, efectua diagnosticare la bord și să controleze alte funcții importante. Acest lucru face combine John Deere de încredere, economice și productive.