Noutati

John Deere a actualizat tractoarele din seria 9

John Deere a actualizat tractoarele din seria 9

Având o ocazie specială, aniversarea a 100 de ani de la începutul producției de tractoare, compania americană John Deere a lansat în producere tractoare modernizate din seria 9.

De remarcat că tractoarele din seria 9 constituie modelul-lider John Deere. Prin urmare, numai tractoarele din această serie sunt echipate cu cele mai avansate elaborări ale companiei, ceea ce îl face pe John Deere liderul indiscutabil pe piața de tractoare de mare capacitate. De data aceasta, au fost modernizate tractoarele 9R, 9RT și 9RX. Actualizările sunt destinate în principal agricultorilor care folosesc utilaje agricole John Deere în zone deluroase. Acest lucru este deosebit de important pentru Moldova, unde dealurile ocupă aproape jumătate din suprafețele cultivate. Ecartamentul tractoarelor cu roți 9R, 9RT și 9RX a fost extins până la 3,05 metri, condiţie extrem de importantă pentru manevrare pe o suprafață neuniformă.

Tractoarele 9R, 9RT și 9RX sunt prevăzute şi cu sistem de management inteligent al motorului (IPM) pentru mărirea productivităţii. Acest sistem a fost folosit anterior la un şir de modele John Deere 2015 și 2016.  În plus, modelul-lider de serie John Deere 9 beneficiază de un nou sistem automat Auto Trac, despre care veţi afla mi multe detalii în ediţiile următoare de ştiri.

Agromester HD a prezentat modele cheie ale companiei John Deere la Moldagrotech Spring 2018
23-03-2018

În perioada 14-17 martie a avut loc Expoziția agricolă tradițională Moldagrotech Spring 2018. La standul Agromester HD, fermierii au avut posibilitatea să examineze modelele deja cunoscute și cele mai… ...»

Agromester a organizat un seminar privind gestionarea eficientă a tractoarelor John Deere
06-03-2018

În perioada 27 februarie - 2 martie, la centrul de distribuție John Deere din Stăuceni, a avut loc un seminar de instruire pentru mecanizatori și ingineri privind tractoarele companiilor care au achiziționat… ...»

Agromester HD preia comenzi pentru noua combină John Deere S700
16-02-2018

Vă amintim că în luna noiembrie a anului trecut, cel mai mare producător de mașini agricole din Statele Unite John Deere a anunțat oficial despre apariția în curând pe piață a unei linii complet noi, inovatoare,… ...»

Agromester vă aduce felicitări cu prilejul Crăciunului și Anului Nou!
22-12-2017

Echipa companiei Agromester vă aduce cele mai sincere felicitări cu prilejul Crăciunului și Anului Nou. Fie ca anul 2018 să vă aducă condiții meteo favorabile, roade bogate și mult noroc - care nu le strică… ...»

John Deere prezinta combine noi S700
20-11-2017

Dacă aveți de-a face cu tractoare John Deere sau cu combine noi, înseamnă că aveți la dispoziție echipament agricol de import cu cele mai bune performanţe. În fiecare an, John Deere confirmă, de fapt,… ...»

Agromester HD a prezentat la expoziția de toamnă Moldagrotech 2017 cele mai noi tehnologii pentru agricultură
30-10-2017

În perioada 18-21 octombrie, Centrul expozițional Moldexpo a găzduit expoziția agricolă anuală Moldagrotech 2017, la care Agromester HD a prezentat tractoarele germane John Deere M și cele mai noi sisteme… ...»

Agromester HD invită fermierii la Moldagrotech-2017!
16-10-2017

Așadar, este timpul să organizăm evenimentul principal de toamnă al țării pentru sectorul agricol - cea de-a XVII-a ediție a expoziției Moldagrotech, unde, în perioada 18-21 octombrie, vor fi prezentate… ...»

De ce agricultorii aleg pluguri, cultivatoare și grape cu discuri de la Agromester HD?
26-09-2017

Agromester HD oferă clienților săi nu doar tractoare și combine John Deere, dar şi o gamă largă de echipamente de cultivare a solului de la producătorii de top din lume, clasa premium. ...»

Cum să cumpărați o secerătoare pentru floarea-soarelui, necesară anume gospodăriei dumneavoastră?
03-08-2017

Principala sarcină care este pusă pe seama secerătoarelor de floarea-soarelui este recoltarea semințelor în termeni optimi, cu pierderi minime. Astăzi pe piață există o mulțime de oferte. ...»