Asimilarea de către operatori a tehnicii John Deere

Asimilarea de către operatori a tehnicii John Deere

Tehnica John Deere înseamnă maşini performante şi sofisticate ca structură, dar, totodată, uşor de utilizat şi simplu de setat şi reglat. De aceea, pentru a exploata corect şi raţional această tehnică, specialiştii Agromester HD organizează sistematic familiarizarea operatorilor cu tehnica John Deere.

La momentul transmiterii tehnicii se face un instructaj, precum şi punerea în funcţiune a tehnicii în gospodăria clientului. Anual, instruirea în centrul dealer se realizează pe două direcţii: tractoare şi combine. Instruirea include setările, reglările, deservirea tehnică de plan şi constă din partea teoretică, realizată în aulă, şi cea practică – în teren. La finalizarea instruirii, operatorii susţin un examen.

Suplimentar, Agromester HD desfăşoară seminare instructive speciale privind utilizarea eficientă şi optimizarea tehnicii John Deere direct în câmp, lucru, care permite utilizarea acestei tehnice într-un mod optim.

Noi avem grijă să reacţionăm operativ şi eficient la problemele cu care se confruntă clienţii în procesul exploatării tehnicii. De aceea Agromester HD este întotdeauna disponibil de a oferi consultaţii în diverse aspecte ale utilizării tehnicii John Deere.

PROBABIL, POATE V-AR INTERESA URMATOARE...