Noutati

De ce fermierii aleg soluțiile individuale de la Agromeșter HD?

De ce fermierii aleg soluțiile individuale de la Agromeșter HD?

Managerii regionali ai companiei Agromeșter HD au ca prioritate principală o înțelegere profundă a necesităților clienților săi. Iată de ce majoritatea timpului ei o petrec ”în câmp” – comunicând cu clienții nemijlocit în gospodării. Această experiență permite crearea unor oferte individuale și complexe, care corespund optimal pentru soluționarea problemii reducerii costurilor și creșterii eficienței în afacerile agricole. Spectrul larg de tehnică și utilaj permit rezolvarea problemelor de orice dificultate in oricare domeniu agricol.

Iată trei exemple recente realizate de compania Agromeșter HD.

  1. Sisteme automatizate de ghidare

Datorită sistemului automatizat de ghidare se sporește semnificativ precizia lucrărilor efectuate, scad pierderile și riscurile legate de factorul uman. Sistemele de ghidare automatizate nu mai sunt un miracol tehnologic sau un lux, ele fiind tot mai des implimentate în gospodăriile din Moldova. Astfel incă un fermier cu o gospodărie de 300 ha în zona de nord a decis sa beneficieze de plusurile acestui sistem.

Parametrii sistemelor de ghidare automatizată John Deere AutoTrac oferă propietarilor o multitudine de beneficii. Datorită AutoTrac scad semnificativ cheltuielile, așa ca cheltuieli pentru îngrășăminte, combustibil, timp. Ca rezultat, sporește productivitatea muncii și eficiența. Feedback-ul exclusiv pozitiv de la clienții acestui produs – cea mai bună dovadă a eficienței sale.

În afară de soluțiile optime în domeniu ghidării automatizate, Agromeșter HD propune clienților săi instuirea personalului, un nou centru dealer regional accesibil in regiunea lor, o echipă de ingineri service competenți, care efectuiază lansarea și setarea utilajului în câmp. Iată de ce clientul a ales Agromeșter HD.

  1. Soluții complexe pentru gospodării, 320 ha

Propietarul unei gospodării de 320 ha a luat decizia de a schimba parcul tehnic integral. Pentru aceste scopuri era necesar un tractor pentru prelucrarea solului, un combinator pentru pregătirea patului germinativ și o semănătoare pentru culturi prășitoare. După analiza câmpurilor și solului, a culturilor practicate și a planurilor de dezvoltare, managerul regional al companiei Agromeșter HD a propus clientului o soluție complexă: tractor John Deere 6125M, combinator SIPTEC KSYRT 400 și semănătoare MaterMacc MS 4100.

Datorită alegerii și combinării corecte ale agregatelor și lansării în lucru a tuturor echipamentelor de către inginerii Agromeșter HD, clientul în timpi optimali a îndeplinit toate lucrările planificate.

  1. Semănatoare pentru culture prășitoare în gospodărie de 3000 ha

Clientul companiei a solicitat o semănătoare pentru culturi prășitoare utilizată in varianta clasică de prelucrare a solului. Datorită faptului că clientul planifică să mărească semnificativ suprafețele cultivate, pentru el era important să indentifice un partener de încredre, care pe viitor va livra utilajele solicitate și va realiza întreținerea acestora în termeni optimali. Managerul regional Agromeșter HD a propus clientului o semănătoare MaterMacc MS 4100 de 8 rănduri. Sistemul de însămânțare a acestui producător se instalează și de alți producători pe semănătorile sale, iar una din aceste semănptori deja era în gospodăria clientului. Respectiv, întreținerea și deservirea acestora va fi efectuată cu ușurință.

Pe lîngă calitatea recunoscută a semănatorilor MaterMacc, clientul a fost convins și de condițiile de licrare și de lansarea în câmp a utilajului. Experiența și calificarea inginerilor service a fost factorul final care a convins clientul, că oferta Agromeșter HD – este cea mai bună pentru gospodăria sa.