Noutati

John Deere prezentă tractoare seria M la expoziția Moldagrotech 2018

John Deere a prezentat la expoziția Moldagrotech tractoare din seria M

În perioada 17-20 octombrie 2018, la centrul Moldexpo a avut loc expoziţia de toamnă Moldagrotech 2018. În desfăşurarea acestui eveniment s-a încadrat activ compania Agromester HD - distribuitorul exclusiv în Moldova a brandului cu renume mondial John Deere. La standul companiei clienții au avut posibilitatea să se familiarizeze cu cea mai populară la momentul actual linie de modele de tractoare din seria M, cu o putere, ce variază între 110 şi 195 cai-putere. Toate tractoarele din această serie sunt realizate la uzina John Deere din Mannheim (Germania) și au o performanță excepțională pentru clasa sa.

În anul 2019 pe platformele comerciale ale companiei Agromester HD din Chișinău și Bălți vor fi lansate vânzările de tractoare renovate John Deere seria 6B de generația a doua, inclusiv tractoare de 110 și 135 CP. Tractoarele John Deere seria 6B sunt fabricate la o întreprindere de asamblare din China. La toate tractoarele 6B sunt montate motoare de fabricație americană, iar toate subansamblurile şi agregatele sunt produse la uzine din Europa.

La standul companiei Agromester HD a fost prezentată combina lider cu 6 căişori John Deere W650 cu un sistem unic Hillmaster. Reprezentanții dealerului exclusiv al John Deere în Republica Moldova au comunicat că în primăvara anului viitor vor fi comandate și primite 6 combine John Deere Seria W. Printre ele se numără combina cu 5 căişori W550 de 290 cai-putere şi agregatul menţionat mai sus W650 cu 6 căişori de 320 CP.

În plus, în martie 2019, în Republica Moldova vor fi puse în vânzare tractoare John Deere, produse în Statele Unite ale Americii. Este vorba despre modelele John Deere 7930 și 8R. Puterea acestei linii de modele se încadrează în intervalul de la 250 până la 400 cai-putere.

Pe lângă tractoare și combine, linia comercială de la Agromester HD conţine o gamă largă de agregate remorcate. La expoziția Moldagrotech 2018 au fost prezentate pluguri Rabe, fabricate în Germania, cultivatoare pentru pregătirea solului înainte de semănat Siptec, produse în Grecia, și semănătoare de cereale no-till Stara de fabricaţie braziliană.

Vă aşteptăm în fiecare zi la platformele comerciale ale companiei Agromester HD din Stăuceni şi de la Bălţi, precum și la expoziția Moldagrotech din primăvara anului 2019!

Prezentarea video a expozitiei

Raport foto de la expozitia Moldagrotech 2018