Noutati

Tractoare John Deere seria B la Moldagrotech 2014

Tractoare John Deere seria B la Moldagrotech 2014

Compania Agromeșter HD, dealer național a brand-ului John Deere din Republica Moldova, a participat la expoziție de toamnă Moldagrotech-2014 care a trecut pe 22-25 octombrie. Pentru prima dată în Republica Moldova va fi reprezentată seria de tractor B a mărcii John Deere. Noile tractoare din seria B sunt proiectate pentru agricultori cu venituri nu mari, astfel încât acestea vor fi mai accesibile pentru economia țării noastre.

La expoziția Moldagrotech 2014 vor fi prezentate tractoare John Deere de așa modele, cum ar fi John Deere 6135B, John Deere 6110B și John Deere 6095B. De asemenea, va fi prezentat tractor John Deere 8370R, care a luat parte la concursul "Anul Nou". John Deere 8370R este un tractor cu capacitate de 370 CP, 6 cilindri, și cu o greutate de până la 15 de tone.

Agromester HD vinde nu numai tractoare, dar, de asemenea, și utilaje de prelucrare a pământului. Prin urmare, împreună cu tractoare John Deere, compania Agromeșter HD va prezenta unele modele de utilaje pentru prelucrare a solului Bednar: compactor pentru presemănare Swifter, plug universal Fenix și plug pentru prelucrare adâncă Terraland. Echipamente pentru cultivare Bednar dispun de multe avantaje: acestea combină mai multe operațiuni care lucrează simultan, operează la viteză mare, prelucrează solul la o adâncime destulă, are un sistem de protecție împotriva deteriorării și multe alte.

Vă invităm pe toți cei interesați de tehnologiile agricole moderne la standul nostru Agromester HD, ce se află la expozitia de toamna Moldagrotech 2014. Fiecare poate aprecia cea mai înaltă calitate și utilaje agricole de încredere de la producători mondiali, cum ar fi John Deere și Bednar.

Tractoare John Deere seria B la Moldagrotech 2014 Tractoare John Deere seria B la Moldagrotech 2014 Tractoare John Deere seria B la Moldagrotech 2014 Tractoare John Deere seria B la Moldagrotech 2014 Tractoare John Deere seria B la Moldagrotech 2014 Tractoare John Deere seria B la Moldagrotech 2014 Tractoare John Deere seria B la Moldagrotech 2014 Tractoare John Deere seria B la Moldagrotech 2014 Tractoare John Deere seria B la Moldagrotech 2014 Tractoare John Deere seria B la Moldagrotech 2014