Noutati

Tractor JOHN DEERE 6930 - lider în vînzări

Tractor JOHN DEERE 6930 - lider în vînzări

Tractoare JOHN DEERE 6930 a devenit lider în vînzări pe teritoriul Republicii Moldova în anul 2012. John Deere tractoare de aceasta serie se deosebesc cu eficiență ridicată, fiabilitate și puterea, care este de 155 CP. Acest tractor este ideal pentru ferme agricole cu o suprafață mai mică de 500 ha.

Tractor JOHN DEERE 6930 are multe avantaje. Putere extra atunci când ai nevoie – până la 5%, plus 20% putere constantă. Vei avea întotdeauna puterea de care ai nevoie. Sistem injecţie combustibil HPCR electronic oferă o eficiență a consumului de combustibil excelentă. Transmisia PowerQuad Plus 20/20 este disponibilă la toate modelele. Obţii mai multe trepte de viteză în modurile de lucru principale şi mai multă flexibilitate. Tehnologia noastră exclusivă SoftShift pune la dispoziţie o schimbare uşoară a vitezelor, chiar şi cu încărcătură. Şasiul complet asigură echilibrarea centrelor de greutate chiar şi atunci când cupa încărcătorului nu este umplută uniform.Dispozitivul Triple Link Suspension (TLS) este un adevărat sistem de suspensii, dat fiind faptul că roţile din faţă urmăresc conturul terenului.

Puteti cumpara acest tractor in Centru de vânzare de mașini agricole John Deere, situat în comuna Stăuceni. Puteți alege dintr-o gamă largă de tractoare, combine, mașini de plantat, pulverizatoare și alte mașini agricole John Deere. Compania Agromester HD, dealerul oficial al John Deere in Moldova, va oferă doar tehnica originala si sigura, care corespunde standartelor TIER II.