Noutati

Tehnologia TIER 2 împotriva TIER 4

Tehnologia TIER 2 împotriva TIER 4

Utilaje agricole John Deere, precum și alte echipamente în Republica Moldova, lucreaza pe tehnologia de combustibil TIER 2, care are unele diferențe de la tehnologie TIER 4. Motoarele TIER 4 sunt sensibile nu numai la apa conținută în combustibil, dar, de asemenea, la sulf. Apă pentru ambele tipuri de motoare are un efect devastator.

Filtru-separator special de la motor TIER 2 elimină doar apa care-l poate dauna. Mai mult decât atât, aceste motoare nu sunt sensibile la conținutul ridicat de sulf. În combustibilul produs în Europa de Est, nivelul de sulf este în sute de ori mai mare decât în Europa de Vest. Prin urmare, eliminarea o astfel de mare conținut de sulf este imposibil. Motoare TIER 2 ar trebui să fie capabile să lucreze cu el.

Utilaje agricole John Deere, care se furnizeaza in Moldova de dealer național Agromester HD, are un turbocompresor cu geometrie fixă. Motoare TIER 4 folosesc un turbocompresor cu geometrie variabilă. Aceasta îl ajută să respecte regule stricte cu privire la gaze de eșapament. Conținut ridicat de sulf are un efect negativ asupra mecanism cu geometria de ajustare și, de mai multe ori, acest mecanism se strica. Prin urmare, turbocompresoare cu geometrie fixa sunt cele mai bune pentru țara noastră.

Datorită tuturor acestor caracteristici cumpărati combine John Deere, tractoare sau alte utilaje agricole numai la reprezentanți regionali. În Republica Moldova, dealer national este Agromester HD. Cu cumpararea tehnicii agricole de la intermediari aveti risс sa obtineti o masina, care nu este optimă pentru muncă în tara noastra cu combustibil nostru. În plus, fabricile John Deere nu dau nici o garanție privind tehnica cumpărată de la a treia mână.