Noutati

John Deere învață clienții săi

John Deere învață clienții săi

John Deere este atent la clienții săi și organizează întâlniri periodice în care invata noi tehnici și tehnologii. În acest an Agromester HD, dealer oficial și exclusiv de John Deere, a organizat cursuri de instruire a operatorilor de mașini și ingineri de tractoare John Deere. Instruirea a constat în părți teoretice și practice.

În alte țări, la fel are loc programul de instruire de mașini agricole John Deere. Deci, de exemplu, recent a avut loc summit-ul de asistență pentru clienți John Deere. Summitul a fost organizat de către divizia de Deere Company în Rusia și CSI. O întâlnire cu dealerii a avut loc în noul centru de educatie, situat pe teritoriul complexului industrial-depozit in cartierul urban de Moscova Domodedovo.

În cursul Summit-ului, au avut loc master-classe pe filtrele și lubrifianți John Deere, a fost discutata programa JD Link, programa educaționala de John Deere pe nivel mondial în diverse domenii de asistență pentru clienți. O astfel de summit se planifica a face anual și nu numai în Rusia. Prin astfel de întâlniri dealerii pot împărtăși experiențele lor și să fie conștienți de toate echipamentele fabricate, programe și planuri ale companiei.