Noutati

John Deere prezintă o nouă generaţie de receptor prin satelit StarFire 6000

John Deere prezintă o nouă generaţie de receptor prin satelit StarFire 6000

Compania John Deere va lansa în curând pe piaţă o inovaţie în sfera tehnologiilor de navigare prin satelit – receptorul StarFire 6000. La moment pe piaţă se vinde receptorul StarFire 3000.

După cum ne-a relatat Andrian Moscalenco, reprezentantul companiei Agromester HD – dealer oficial John Deere în Moldova: «Noul receptor StarFire 6000 oferă un spectru complet de corecţie a diferenţialului de la nivelul de bază SF1 până la RTK. Pentru a optimiza productivitatea noului receptor StarFire 6000, noi utilizăm un nivel absolut nou de corecţie a semnalului SF3 (anterior era SF2), care permite mărirea exactităţii poziţionării de la trecere la trecere până la 40%, asigură o stabilitate înaltă a recepţionării şi o viteză de preluare a semnalului cu 66% mai înaltă decât viteza SF2».

Datorită noii opţiuni SF3, utilizatorii beneficiază de o exactitate a semnalului ce corespunde nivelului RTK, economisind, totodată, din contul instalării sistemului RTK.

Receptorul StarFire 6000 utilizează cei mai noi algoritmi de navigaţie cu urmărirea concomitentă a semnalelor celor trei sateliţi. Sistemul identifică în mod automat semnalul de cea mai bună calitate şi îl utilizează, în caz dacă acest semnal se blochează, sistemul se comută în mod automat la alt semnal.

Inovaţia pe piaţa navigării – receptorul StarFire 6000 va apare în Moldova în această toamnă. Prezentarea publică a produsului nou va avea loc concomitent în toată Europa.