Noutati

Compania Agro Meșter HD prezintă semănătorea Stara Victoria 4950 pentru tehnologia NoTill

Compania Agro Meșter HD prezintă semănătorea Stara Victoria 4950 pentru tehnologia NoTill

La data de 25 mai 2016, pe teritoriul companiei Agro Meșter HD din com. Stăuceni, a avut loc o prezentare de tehnică agricola, unde în premieră a fost prezentată și noua semănătore prentru culturi prășitoare – Stara Victoria (Brazilia), pentru tehnologia NoTill.

Semănătoarea pneumatică pentru 8 rînduri – Stara Victora 4950, este montată pe un cadru monobloc foarte rigid. Semănatul culturilor prășitoare are loc simultan cu întroducerea îngrășămintelor în sol. Sistemul de dozare DPS (Stara Precision Seed Distribution), permite întroducerea cu precizie a semințelor în sol și evitarea lipselor sau a duplicatelor. Distanța dintre plante este strict menținută datorită sitemei de distribuție mecanică și monitorizată cu ajutorul senzorilor pentru fiecare rînd.

Deschiderea brazdei pentru întroducerea seminței are loc prin intermediul discului dublu – adîncimea întroducerii semințelor rămîne constantă chiar și pe cel mai accidentat teren.

Monitorul Topper 4500 și sitema APS, face posibilă conducerea paralelă (prin DGPS) optimizarea efectivă a semănăturilor, efetuarea hărților tehnologice și multe alte posibilități.

Avantajul primordial al semănătorilor Stara, este prețul competitiv pe piață. În comparație cu modele asemănătoare ale concurenților, prețul este cu 35...40% mai scăzut, în timp ce calitatea rămîne la un nivel înalt.