Noutati

Seminar de instruire John Deere: Încărcați tractorul la maxim!

Seminar de instruire John Deere: Încărcați tractorul la maxim!

Reprezentanții companiei John Deere și Agromester HD au demonstrat în teorie și practică, cum masinile agricole John Deere iubesc încărcarea maxima.

La 26 august in cimpurile satului Zolotievca raionul Anenii Noi liderul national John Deere din Moldova, Agromester HD, a organizat programul de instruire în utilizarea eficientă a tractoarelor cu emblema cerbului pe ele. Treiningul a fost condus de seful sectiei de garantie John Deere al Europei de Est, Hartwick Bockhorn (Elveția). In procesul de instruire au participat mai mult de 20 de operatori pe echipamentele John Deere din satele din apropiere.

seminar John Deere

În partea teoretică a formării Hartwick Bockhorn a descris principiile tehnologice care stau la baza eficienței tractoare John Deere. Apoi, aceste principii au fost demonstrate în cimp. Pentru partea practică a atelierului au fost utilizate tractoarele John Deere, care lucrează în tandem cu diverse echipamente montate si tractate. Astfel, tractorul John Deere 6170M a lucrat în tandem cu Strom Bednar Swifter disc XO4500F, tractorul John Deere 8360R - asociat cu Strom Terraland TN4000 D9R, tractorul John Deere 7830 – cu o grapă cu discuri iar tractorul 8285R - cu plugul brand-lui Lemken.

seminar John Deere

Astfel, clienții John Deere au văzut că modul cel mai corect de a utiliza tehnica este incarcarea aproximativ maxima. Anume prin incarcarea completa a tractorului John Deere veti simti mai bine economiile de combustibil și uzura minimala.

Principiul intii: dacă folosiți un tractor John Deere nu la capacitatea maximă, consumul de combustibil rămâne la același nivel ridicat ca în rezultatele inferioare ale activității. Deci, dacă utilizati corect tractorul, veti prelucra un câmp de 50 hectare cu o durata de 4,75 ore mai mica decât de obicei. Iar un tractor complet încărcată se va uza cu 23% mai puțin decât cel parțial incărcat.

seminar John Deere

Principiul doi: Nu lasati tractorul sa alunece. Veti pierde circa 20-25% de combustibil in momentul cind tractorul va aluneca. Cu cit presiunea în anvelope e mai mica cu atit va aluneca mai putin. Sa evitați alunecarile va va ajuta si distribuția corespunzătoare a balastului.

seminar John Deere

Va amentim ca experții companiei Agromester HD organizeaza sistematic ateliere, seminare și cursuri de oformare pentru angajații și clienții săi. Scopul lor principal este de a învăța să folosească cele mai bune din lume utilaje agricole cu un beneficiu maxim pentru afacerile clientului.

Seminar de instruire John Deere: Încărcați tractorul la maxim! Seminar de instruire John Deere: Încărcați tractorul la maxim! Seminar de instruire John Deere: Încărcați tractorul la maxim! Seminar de instruire John Deere: Încărcați tractorul la maxim! Seminar de instruire John Deere: Încărcați tractorul la maxim! Seminar de instruire John Deere: Încărcați tractorul la maxim! Seminar de instruire John Deere: Încărcați tractorul la maxim! Seminar de instruire John Deere: Încărcați tractorul la maxim! Seminar de instruire John Deere: Încărcați tractorul la maxim! Seminar de instruire John Deere: Încărcați tractorul la maxim! Seminar de instruire John Deere: Încărcați tractorul la maxim! Seminar de instruire John Deere: Încărcați tractorul la maxim! Seminar de instruire John Deere: Încărcați tractorul la maxim! Seminar de instruire John Deere: Încărcați tractorul la maxim! Seminar de instruire John Deere: Încărcați tractorul la maxim!