Noutati

Agromester a organizat un seminar privind gestionarea eficientă a tractoarelor John Deere

Agromester a organizat un seminar privind gestionarea eficientă a tractoarelor John Deere

În perioada 27 februarie - 2 martie, la centrul de distribuție John Deere din Stăuceni, a avut loc un seminar de instruire pentru mecanizatori și ingineri privind tractoarele companiilor care au achiziționat echipamentul John Deere de la Agromester HD.

Instruirea privind ajustarea și reglarea tractoarelor John Deere a constat din două părți: partea teoretică și cea practică. În calitate de lectori au luat cuvântul Nikita Gushan (Agromester HD) și curatorul John Deere pentru regiunea noastră Maximilian Paug (Germania).

Pe parcursul a patru zile, la procesul de formare au participat mai mult de 80 de reprezentanți ai clienților. Printre ei reprezentanţi ai gospodăriilor mari de fermieri, producătorilor de culturi vegetale, furnizori de pesticide şi alte tipuri de îngrăşăminte. La seminar au participat, de asemenea, operatorii și ingineri Agro SZM (Sudzucker Moldova, tractor John Deere 7930) Agroparc Management (au în posesie un tractor model John Deere 8285), Agroteh grup (tractor model John Deere 6195), Vastar Agro (tractor model John Deere 8430).

Fotoraportul privind seminar la gestionarea eficientă a tractoarelor John Deere

Agromester a organizat un seminar privind gestionarea eficientă a tractoarelor John Deere Agromester a organizat un seminar privind gestionarea eficientă a tractoarelor John Deere Agromester a organizat un seminar privind gestionarea eficientă a tractoarelor John Deere Agromester a organizat un seminar privind gestionarea eficientă a tractoarelor John Deere Agromester a organizat un seminar privind gestionarea eficientă a tractoarelor John Deere Agromester a organizat un seminar privind gestionarea eficientă a tractoarelor John Deere Agromester a organizat un seminar privind gestionarea eficientă a tractoarelor John Deere Agromester a organizat un seminar privind gestionarea eficientă a tractoarelor John Deere Agromester a organizat un seminar privind gestionarea eficientă a tractoarelor John Deere Agromester a organizat un seminar privind gestionarea eficientă a tractoarelor John Deere Agromester a organizat un seminar privind gestionarea eficientă a tractoarelor John Deere Agromester a organizat un seminar privind gestionarea eficientă a tractoarelor John Deere Agromester a organizat un seminar privind gestionarea eficientă a tractoarelor John Deere