Noutati

Operatorii de combine John Deere au făcut un training pentru sporirea calităţii recoltării cerealelor

Operatorii de combine John Deere au făcut un training pentru sporirea calităţii recoltării cerealelor

Agromester HD asigură clienţilor săi suportul integral în instruirea personalului. Astfel, la 18 mai, în centrul de instruire de la Stăuceni, compania Agromester HD a desfăşurat un nou training pentru mecanizatorii de combine John Deere. Trainingul a inclus cursul «Instruirea de bază pentru combinele John Deere seria W», precum şi un curs mai general «Treierarea, separarea, curăţarea şi prelucrarea grâului curăţat în combine tradiţionale cu scuturătoare de paie", orientat spre acumularea de abilităţi, care ar permite sporirea calităţii recoltării grâului.

Pe platforma expoziţională John Deere au avut loc şi lecţii practice, în cadrul cărora specialiştii de la Agromester HD au demonstrat pe viu unele performanţe tehnice ale combinelor John Deere. Treeningul a fost moderat de Andrei Tcaciuc, şeful serviciului de garanţie al companiei Agromester HD. În total, la training au participat peste 30 de mecanizatori şi ingineri din companii deţinătoare de combine John Deere.

Centrul de instruire Agromester HD din cadrul centrului de dealeri de la Stăuceni este mereu implicat în diverse activităţi. Aici se desfăşoară sistematic traininguri şi seminare, la care clienţii companiei, operatorii de combine, tractoare şi agregate mecanice sunt instruiţi, teoretic şi practic, cum să utilizeze eficient mijloacele tehnice John Deere şi să reducă cheltuielile pentru întreţinerea lor tehnică. Rolul de traineri adesea şi-l asumă atât specialiştii companiei Agromester HD, cât şi trainerii internaţionali au corporaţiei John Deere din Germania, SUA şi Elveţia.

Operatorii de combine John Deere au făcut un training pentru sporirea calităţii recoltării cerealelor Operatorii de combine John Deere au făcut un training pentru sporirea calităţii recoltării cerealelor Operatorii de combine John Deere au făcut un training pentru sporirea calităţii recoltării cerealelor Operatorii de combine John Deere au făcut un training pentru sporirea calităţii recoltării cerealelor Operatorii de combine John Deere au făcut un training pentru sporirea calităţii recoltării cerealelor Operatorii de combine John Deere au făcut un training pentru sporirea calităţii recoltării cerealelor Operatorii de combine John Deere au făcut un training pentru sporirea calităţii recoltării cerealelor