Noutati

Remote Display Access de la John Deere

Remote Display Access de la John Deere

Recent, compania John Deere a dezvoltat un sistem «Remote Display Access» (abreviat RDA), pentru controlul de la distanță al mașinilor agricole. La publicul larg sistem a fost prezentat în 2013, în timpul agrosalonului SIMA 2013, care a avut loc la Paris. De atunci aplicarea «Remote Display Access» a fost utilizata larg în rândul proprietarilor de mașini agricole John Deere.

Obiectivul principal al sistemului «Remote Display Access» - este de a organiza funcționare buna de tractoare si combine (RDA). «Remote Display access» se traduce din limba engleză ca "acces de la distanță la ecran". În practica, proprietar, tractorist, sau alt angajat are acces de la distanță la setările și starea generală a tractorului sau combinei agricole John Deere. Aplicația este instalată pe dispozitivul mobil. Distanta de la care se face gestionare de mașină nu contează.

Folosind un dispozitiv mobil, care este conectat la Internet, managerul poate monitoriza ceea ce se întâmplă în cabina mașinei agrare sau se arata pe ecranul GreenStar 3 2630. Prin aceasta el detecteaza probleme posibile. Iar indicii al programului «Remote Display Access» ajuta la configurarea optima de John Deere tractoare și combine pentru a obține o eficiență maximă a tehnicii de elita John Deere. Pentru accesul de la distanță la mașina John Deere este nevoie de:

  • Monitor GreenStar 3 2630;
  • JDLink cu cel mai recent soft;
  • Abonament la JDLink cu funcție de «Remote Display Access»;
  • Cablu de rețea pentru a conecta monitor GreenStar 3 2630 cu modul JDLink.

Mai multe detalii despre sistem «Remote Display Access» puteți afla la Centrul de vânzări de mașini agricole John Deere situat în Stauceni. Unul dintre managerii de Agromester HD, dealer national al John Deere în Republica Moldova poate, de asemenea, vă consulta pe unul din telefoane: 078800181 sau 078800182.