Noutati

Venituri de record de John Deere la trimestrul al treilea

Venituri de record de John Deere la trimestrul al treilea

John Deere a anunțat despre venituri de record pentru trimestrul trei - 996.5 milioane dolari de profit curat. În al treilea trimestru a fost creșterea de vânzări de 4%. Investiții extinse și extinderea prezenței globale a companiei a ajutat sa obținae un profit de record. Până la sfârșitul anului, experții prognozează un profit de până la 3,45 miliarde de dolari.

Este de remarcat faptul că, în aceeași perioadă a anului trecut, John Deere a obtinut 788.0 milioane dolari ca profit. Pentru primele nouă luni ale acestui an, profitul curat al companiei John Deere a fost de 2.730 miliarde de dolari, comparativ cu 2.377 miliarde de dolari anul trecut.

Samuel R. Allen, presedinte si directorul principal al John Deere, a declarat ca compania și în acest an, datorită performanței impresionante așteaptă rezultate de record. El a mai spus că acest succes este o reflectare a evoluțiilor semnificative în sectorul agricol, în special în America de Nord și de Sud. Deși John Deere a atins o prezență globală, dar aceasta este munca constanta care necesită diferite planuri de marketing.

Una dintre țările, în care compania John Deere si-a extins sediul, a fost Moldova. În anul 2012 a fost deschiderea Centrului de vânzări de utilaje agricole John Deere la Stauceni. Compania Agromester HD a devenit singurul reprezentant oficial al John Deere Moldova. Și în acest an a fost deschis noul teren de vânzări de tehnica John Deere în zona "Arca Moldovei", unde puteți vedea John Deere tractoare, combine, și alte mașini agricole.