Noutati

De ce agricultorii aleg pluguri, cultivatoare și grape cu discuri de la Agromester HD?

De ce agricultorii aleg pluguri, cultivatoare și grape cu discuri de la Agromester HD?

 Agromester HD oferă clienților săi nu doar tractoare și combine John Deere, dar şi o gamă largă de echipamente de cultivare a solului de la producătorii de top din lume, clasa premium. Utilizarea agregatelor de cultivare a solului de la companiile Bednar, Siptec, Rabe și ale altor producători confirmă opţiunea agricultorilor de a asigura o productivitate sporită, eficiență energetică și de a proteja mediul.

Cultivatoarele, plugurile, grapele, scarificatoarele, compactoarele și separatoarele de la acești producători constituie tehnica de ultima generație, ce oferă posibilitatea de folosire a celor mai moderne tehnologii de cultivare a solului. Tehnica de cultivare a solului a companiilor enumerate mai sus este agregată atât cu tractoarele John Deere, cât și cu mașinile altor producători.

La o selectare profesională a sarcinilor pentru fiecare client concret, se formează complexe de cultivare a solului, rezolvând eficient fiecare sarcină specifică. Clienții Agromester HD dispun de posibilități largi de selecție a modificărilor și ajustărilor de pluguri, discuri, cultivatoare și alt utilaj de cultivare a solului.  „Aceasta este  tehnica destinată celor care doresc să beneficieze de profit în domeniul agriculturii, să înregistreze un randament maxim de la fiecare investiție", declară directorul Agromester HD, Serghei Pruteanu.  

Fermierii, care colaborează de mai multă vreme cu Agromester HD, apreciază înalt atât calitatea mașinilor agricole oferite și profesionalismul consultanței, precum și serviciile prestate de companie, aceasta fiind, la rândul ei, mereu aproape de clienții săi pe tot parcursul ciclului de funcționare a echipamentelor.