Noutati

Plug eficient Rabe

Plug eficient Rabe

John Deere coopereaza cu succes cu alti producatori de utilaje agricole. Unul dintre partenerii de încredere ai compani este Rabe - producător german de echipamente de cultivare de înaltă calitate. Rabe a fost înființată cu peste un secol în urmă, în anul 1889, în Germania, și în prezent este unul dintre cei mai importanti furnizori la piață europeana de pluguri, agregate de arat, grape cu disc și grape rotative, cultivatoare, scarificatoare, role pentru pluguri și alte echipamente.

Prelucrarea solului calitativa este primul și foarte important pas spre obținerea unui randament mare. Solul dens și reziduurile de recoltă pot interfera la creșterea semințelor. Tehnica agricola de cultivare a terenului Rabe sparge cât mai eficient straturile dense ale solului, elimina reziduurile de recolte, aliniaza si slabeste solul. Pluguri Rabe pot ingropa, de asemenea, reziduurile culturilor, îngrășăminte organice, începuturile boli ale plantelor și dăunători. Toate acestea creează condițiile optime pentru culturi.

În Moldova echipamente de cultivare Rabe pot fi achiziționate de la dealer-ul național de John Deere - compania Agromester HD. John Deere Centru de Vinzare oferă următoarele tipuri de echipamente agricole RABE:

  • Pluguri reversibile purtate ALBATROS si super ALBATROS;
  • Pluguri reveribile semi tractate KORMORAN;
  • Pluguri reversibile tractate MARABU;
  • Agregat combinat pentru pregatirea solului in o singura trecere COMBITILL;

Utilaje de cultivare a solului RABE au mai multe avantaje. Ei sunt nu numai de înaltă calitate, dar, de asemenea, economisesc semnificativ combustibil și lubrifianți. Datorită designului său se exclude mers gol de tractoare John Deere. Rezistență redusă la sol contribuie la înaltă performanță și consum redus de combustibil. Cu tehnica RABE va extrageti profit maxim din pamintul vostru.

Plug eficient Rabe Plug eficient Rabe Plug eficient Rabe Plug eficient Rabe