Noutati

Agromester HD a prezentat modele cheie ale companiei John Deere la Moldagrotech Spring 2018

Agromester HD a prezentat modele cheie ale companiei John Deere la Moldagrotech Spring 2018

În perioada 14-17 martie a avut loc Expoziția agricolă tradițională Moldagrotech Spring 2018. La standul Agromester HD, fermierii au avut posibilitatea să examineze modelele deja cunoscute și cele mai populare tractoare John Deere, inclusiv echipamente tractate, plugurile Rabe, cultivatoarele Siptec și semănătoarea Stara Ceres 3230.

Tractoare si combine John Deere, prezentate la expozitia agricola

plug Rabe

De cea mai multă atenţie din partea vizitatorilor s-a bucurat, de fapt, linia de tractoare seria 8. Un interes deosebit a trezit şi produsul nou - combina John Deere S-700, pentru care actualmente sunt acceptate precomenzi. Apropo, o combină, model John Deere S-700 funcționează deja pe lanurile Moldovei. În ceea ce privește tractoarele John Deerem din seria 6, numărul mare al unităţilor vândute demonstrează că au căpătat reputaţia de tractor fiabil și, totodată, unul din cele mai accesibile, fabricate de corporaţia John Deere.

tractoare John Deere

La expoziție, clienții au fost interesați atât de caracteristicile tehnice ale echipamentelor agricole John Deere, cât și de condițiile financiare de achiziție a acestora. Cu ocazia desfăşurării expoziției, compania Agromester HD a reușit să formeze prețuri unice pentru clienții săi la echipamentul precomandat. În plus, clienții companiei au beneficiat de programe de credit elaborate în comun cu diverse organizații de credit pentru achiziționarea de tractoare și combine John Deere.

programe de credit pentru achiziționarea de tractoare și combine John Deere

La standul companiei au fost încheiate mai multe contracte de achiziționare a tractoarelor John Deere, iar o serie de tranzacții sunt în proces de negociere.

Foto raport de la expozitia agricola Moldagrotech Spring 2018