Noutati

Preţuri reduse şi cele mai moderne tehnologii în domeniul cultivării solului - special pentru oaspeții Moldagrotech 2016

Preţuri reduse şi cele mai moderne tehnologii în domeniul cultivării solului

Stimaţi clienţi! Echipa Agromester HD are plăcerea de a vă invita la standul companiei de la expoziţia Moldagrotech 2016, care va avea loc în perioada 19-22 octombrie.

Stimaţi clienţi! Echipa Agromester HD are plăcerea de a vă invita la standul companiei de la expoziţia Moldagrotech 2016, care va avea loc în perioada 19-22 octombrie. Cu ocazia organizării expoziţiei, în mod special, avem posibilitatea să vă oferim preturi unice pentru cele mai populare modele de tractoare John Deere, care sunt cele mai performante în domeniul tehnicii agricole. În plus, vom fi bucuroşi să vă prezentăm oferte excelente de leasing, elaborate în mod special, pentru Agromester HD, inclusiv pentru clienţii companiei.

În cadrul Moldagrotech-2016, Agromester HD va propune atenţiei dumneavoastră tehnică agricolă de ultimă generaţie din domeniul lucrării solului, adaptată în mod special la condiţiile climaterice ale regiunii noastre şi creată utilizând cele mai moderne tehnologii, care permite cultivarea mai calitativă, mai sigură a solului şi cu utilizarea optimă a resurselor.

Ca întotdeauna, vizitatorii vor beneficia de ajutorul managerilor calificaţi, care vor putea elabora cele mai bune oferte pentru orice tip de afaceri agricole! Sperăm se ne întâlnim la expoziţia Moldagrotech-2016.