Noutati

Cum să cumpărați o secerătoare pentru floarea-soarelui, necesară anume gospodăriei dumneavoastră?

Cum să cumpărați o secerătoare pentru floarea-soarelui, necesară anume gospodăriei dumneavoastră?

Principala sarcină care este pusă pe seama secerătoarelor de floarea-soarelui este recoltarea semințelor în termeni optimi, cu pierderi minime. Astăzi pe piață există o mulțime de oferte, însă de a cumpăra o secerătoare de floarea-soarelui, care ar soluționa în mod eficient ambele probleme și ar oferi o mentenabilitate ridicată, ar fi însoțită de o deservire profesionistă și operativă și ar fi asigurată cu piese de schimb la depozitul din Moldova - nu este o sarcină ușoară.

După o analiză minuțioasă, vizite la expoziții și studierea nemijlocită a experienței de lucru, compania Agromeșter HD propune clienților săi să procure secerătoarea pentru recoltarea semințelor de floarea-soarelui NARDI SUNSTORM, produsă în Italia. NARDI SUNSTORM - secerătoare specializată, concepută pentru a recolta floarea-soarelui. Secerătoarele Nardi SUNSTORM Series satisfac principalele criterii privind eficiența, recoltarea rapidă și pierderile minime. Tăierea capetelor de floarea-soarelui are loc cu o viteză ridicată - mai mult de 700 de bucăți pe minut.

Calitatea secerătorii și utilizarea îndelungată a acesteia sunt garantate de prelucrarea anti-coroziune și stratul de vopsea, rezistent la zgârieturi

Secerătoarea de floarea-soarelui NARDI SUNSTORM este universală în mai multe sensuri. În primul rând, ea permite recoltarea plantelor de floarea-soarelui de pe câmpuri cu orice lățime a rândurilor. În al doilea rând, ea poate fi agregată la combinele de toate mărcile și modele.

Managerii Agromester HD propun cumpărarea secerătorii de floarea-soarelui, care rezolvă în mod optim sarcinile puse în fața ei. În continuare, specialiștii companiei garantează  deservirea profesionistă și operativă a secerătorii pe parcursul întregului ciclu de exploatare al utilajului.