Noutati

Agromester HD a făcut o prezentare a tractorului John Deere seria 6 şi 8 la Festivalul porumbului din satul Porumbeni

Agromester HD a făcut o prezentare a tractorului John Deere seria 6 şi 8 la Festivalul porumbului din satul Porumbeni

La data de 17 septembrie 2015 în satul Porumbeni, raionul Criuleni, a avut loc Festivalul porumbului, care se desfăşoară anual. Porumbul a fost şi rămâne una din principalele culturi cerealiere ale Moldovei. Iar, utilizând maşini agricole de calitate, cum ar fi cele americane John Deere, putem obţine recolte de performanţă mondială. Compania Agromester HD - dealerul naţional John Deere în Republica Moldova a fost unul din participanţii activi al acestei sărbători.

La compartimentul prezentare al festivalului, Agromester Had a demonstrat tractoarele Deere din seria 6 şi 8. Tractorul John Deere 6135 a fost expus în tandem cu plugul reversiv cu patru corpuri Alpler, tractorul John Deere 6170 – cu grapa cu discuri Bednar, iar tractorul John Deere 8235R în cuplu cu scarificatorul Strom Terraland TN400.

Tractorul 6135B de la John Deere este un agregat simplu, sigur şi universal cu acţionare completă, conectată mecanic, care poate satisface toate necesităţile oricăror gospodării agricole din Moldova. Maşina este uşor de manipulat, rezistă la cele mai mari sarcini. Totodată, preţul tractorului John Deere 6135B în Moldova este destul de competitiv.

Tractorul 8235R de la John Deere este considerat cel mai puternic, confortabil şi uşor de exploatat tractor, care permite operatorului să-şi menţină concentrarea şi productivitatea pe parcursul mai multor zile şi nopţi lungi de muncă. Motorul PowerTech 9,0 l, standard Stage II, cu sistem de injectare a combustibilului de înaltă presiune Common Rail, dezvoltă o putere inegalabilă. În fine, are un motor sigur şi econom, elaborat special pentru maşinile agricole.

Dealerul exclusiv John Deere în Moldova este compania Agromester HD. În dezvoltarea sa, Agromester HD pune accentul pe calitatea înaltă a serviciilor de mentenanţă pe perioada întregului ciclu de viaţă al tractoarelor din seria maşinilor agricole John Deere.

Agromester HD a făcut o prezentare a tractorului John Deere seria 6 şi 8 la Festivalul porumbului din satul Porumbeni Agromester HD a făcut o prezentare a tractorului John Deere seria 6 şi 8 la Festivalul porumbului din satul Porumbeni Agromester HD a făcut o prezentare a tractorului John Deere seria 6 şi 8 la Festivalul porumbului din satul Porumbeni Agromester HD a făcut o prezentare a tractorului John Deere seria 6 şi 8 la Festivalul porumbului din satul Porumbeni