Noutati

Combine John Deere seria W si S - aveti posibilitatea de a sustine un curs de instruire chiar in Moldova

Combine John Deere seria W si S - aveti posibilitatea de a sustine un curs de instruire chiar in Moldova

Dealerul oficial al John Deere în Republica Moldova, compania Agromeșter HD, implementează cu atenție strategia John Deere, pentru a se asigura că echipamentele John Deere sunt folosite corect și cît mai util posibil. Pe parcursul întregului an, compania Agromester HD petrece instruiri cu privire la funcționarea corectă și eficientă a întregii game de tractoare si combine John Deere. Astfel, în datele de 28-29 mai, la centrul Agromester HD din Stăuceni, s-a petrecut seminarul de două zile pentru operatorii de combine John Deere din Republica Moldova.

La seminar au fost invitați aproximativ 45 de operatori din douăsprezece gospodării agrare. Trainingul a fost petrecut de către Șeful serviciului tehnic Agromester HD, un fieldmaster certificat, care a trecut cu succes cursurile profesionale la filialele John Deere din Germania, Ucraina și Rusia.

Trainingul s-a desfășurat în două etape. Acesta a inclus atât cursul teoretic al gamei de combine John Deere seria W și John Deere seria S al sistemulul Hillmaster, cît și dobândirea abilităților practice în gestionarea și reglementarea combinelor John Deere. Acum, datorită organizării eficiente al seminarului, exploatarea combinelor John Deere va fi extrem de optimă și eficientă.

Reamintim, că în acest an, la procurarea combinei John Deere, Agromester HD efectuiază, gratuit, ajustarea și lansarea combinei in cîmp.

Combine John Deere seria W si S - aveti posibilitatea de a sustine un curs de instruire chiar in Moldova Combine John Deere seria W si S - aveti posibilitatea de a sustine un curs de instruire chiar in Moldova Combine John Deere seria W si S - aveti posibilitatea de a sustine un curs de instruire chiar in Moldova Combine John Deere seria W si S - aveti posibilitatea de a sustine un curs de instruire chiar in Moldova Combine John Deere seria W si S - aveti posibilitatea de a sustine un curs de instruire chiar in Moldova Combine John Deere seria W si S - aveti posibilitatea de a sustine un curs de instruire chiar in Moldova Combine John Deere seria W si S - aveti posibilitatea de a sustine un curs de instruire chiar in Moldova Combine John Deere seria W si S - aveti posibilitatea de a sustine un curs de instruire chiar in Moldova Combine John Deere seria W si S - aveti posibilitatea de a sustine un curs de instruire chiar in Moldova Combine John Deere seria W si S - aveti posibilitatea de a sustine un curs de instruire chiar in Moldova