Noutati

Profit record anual de Deere & Company

Profit record anual de Deere & Company

În 2012, John Deere a celebrat aniversarea a 175. Acest an a adus profituri record companiei care a depășit 3 miliarde dolari. Profitul net de Deere & Company pe anul trecut a fost de 3,065 miliarde dolari. Este demn de remarcat faptul că în anul 2011 venitul net a fost de 2.8 miliarde dolari.

In trimestrul patru din 2012 venituri din întreaga lume au crescut cu 14%, ajungand astfel la 9.792 miliarde dolari. Pentru întreaga perioadă a anului 2012 compania a crescut profiturile sale cu 13%, venituri anuale au ajuns la 36.157 miliarde dolari. Au fost vândute echipamente în valoare de 33,501 miliarde dolari pentru 2012. În comparație cu perioada precedentă - 29.466 miliarde dolari în 2011.

Sam Allen, presedintele John Deere a remarcat că profit record a fost atins în contextul crizei economice globale. Acest succes a fost rezultatul cererii mari pentru echipamente inovatoare John Deere în țările din Europa de Est, inclusiv Moldova. Utilaje agricole de John Deere este în mare cerere în rândul agricultorilor, în plus, în ultimul an, managerii companiei au consolidat poziția concurențială a brandului bine-cunoscut.

In anul trecut a fost deschis, de asemenea, Centru de vânzare de utilaje agricole John Deere din Stauceni. Compania Agromester HD a devenit dealer oficial exclusiv al John Deere în Republica Moldova. Combina John Deere, tractoare si piese de schimb in mai largă gamă poate fi gasite la Stăuceni st. Mateevici 93a.