Noutati

Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului

Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului

La 18 septembrie 2014 compania Agromeșter HD, dealer național a companiei John Deere din Republica Moldova, a participat la sărbătoare "Ziua Câmpului". Evenimentul a fost organizat de Institutul de ameliorare a plantelor "Porumbeni" și a avut loc în satul Porumbeni, raionul Criuleni, unde și se află acest Institut.

În programul evenimentului, compania Agromester HD a prelucrat o parte a câmpului. Pentru asta afost utilizat tractorul John Deere 6130D și John Deere 6170M. Tractorul John Deere 6130D va lucra cu plug reversibil cu 4 brazde Aplpler, pe când tractorul John Deere 6170M cu cultivator pentru presemănare Bednar. Aceste modele de tractoare au interesat cel mai mult pe participanții acestui festival agricol.

Evenimentul "Festivalul de porumb" a fost dedicat a 40-a aniversare a Institutului de ameliorare a plantelor.Porumbul reprezintă o cultură foarte importantă pentru agricultura Moldovei. La aceasta a accentuat atenția ministrul d-l Bumacov. El a lăudat cultivatorii pentru succesele în munca lor zi de zi. Hibrizi de porumb cultivați în Porumbeni, sunt apreciați, atât în țară cât și în străinătate.

La "Festivalul de porumb", a fost gătită cea mai mare mămăligă din Republica Moldova ce a avut greutatea 550 kg. Potrivit d-lui Bumacov, o astfel de acțiune ajută să ne amintească de tradițiile naționale. Porumbul reprezintă aproape jumătate din toate cereale produse în Republica Moldova. Iar datorită echipamentului de calitate, așa cum este brand-ul John Deere, puteți obține cele mai mai abundete roade la cel mai mic cost pentru pregătirea solului și recoltarea!

Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului Rezultatele de participare a utilajului agricol John Deere la Ziua Câmpului