Noutati

Tehnica John Deere a participat la expoziția Moldagrotech 2013

Tehnica John Deere a participat la expoziția Moldagrotech 2013

Săptămâna trecută la complexul expozitiv "MoldExpo" a avut loc Expoziţie Internaţională Specializată de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial "Moldagrotech 2013", la care printre multi alti a participat si compania «Agromester HD", dealer național de John Deere in Moldova. Compania "Agromester HD" a prezentat o serie de tehnica, care a stârnit un mare interes de catre vizitatori.

La expozitia "Moldagrotech 2013" a fost prezenta tehnica agricola urmatoarea:

  • Combina John Deere W650;
  • Secerator John Deere 622R;
  • Plug Rabe Coromar cu 8 sectiuni;
  • Tractoare John Deere seria 8R si un tractor seria 6D;

Sistem automat GPS bazat pe semnal Mobile RTK a fost laureat concursului "Inovatia Anului" în sectiunea "Tehnica Agricolă". RTK oferă o mai mare precizie pentru mașini agricole John Deere, astfel, semnal GPS nu se abate. Cu sistemul RTK puteți efectua lucrari de plantare cartofi, pregătirea solului pentru plantare, semănat, fertilizare si cultivare.

Combina John Deere W650 la expoziția "Moldagrotech 2013" a fost standul principal a companiei «Agromester HD". Standul a fost situat la locul de fata și a atras mulți vizitatori. John Deere W650 - este o combina fiabila și ușoara la deservirea, este caracterizata prin putere mare, economie de combustibil și o capacitate suficientă. Combină W650 seria lucreaza cu o mare varietate de culturi, iar vibratoare lui, tehnologii i-Solutions și cabină noua spațioasă Deluxe vă permite să lucrati rapid, eficient și confortabil.