Noutati

Calitatea imbatabila si noile tehnologii John Deere special pentru cimpurile din Мoldova

Calitatea imbatabila si noile tehnologii John Deere special pentru cimpurile din Мoldova

Pe 3 iulie dealerul national John Deere in Moldova – Agromester HD a organizat un seminar despre cele mai noi tehnologii in domeniul agricol cu demonstrarea tehnicii John Dere si Bednar in actiune pe cimp. Ziua cimpului a fost organizata in gospodaria Hotin, s. Fundurii Noi din raionul Glodeni. La invitatia Agromester HD la eveniment au participat aproximativ 50 de oaspeti, reprezentanti a 20 de gospodarii agricole mari, din 12 raioane ale Moldovei.

Ziua campului John Deere

Specialistii Agromester HD au demonstrat avantajele si beneficiile a cinci unitati de tehnica. Tractoarele John Deere 6170M si John Deere 8370R au lucrat cuplate cu grapa cu discuri pentru dezmiristire Bednar SwiterDisc XO5000 si cultivator/scarificator Bednar Fenix FO6000. Aceste combinatii au demonstrate un nivel exceptional de realizare a sarcinilor in domeniul prelucrarii terenurilor – calitate excelenta in combinatie cu eficienta remarcabila.

Ziua campului John Deere

Grapa cu discuri pentru dezmiristire Bednar Swifterdisc XO5000 este destinat pentru lucrari la viteza inalta, de pina la 15 km/h. A demonstrat pe cimp, in practica, stabilitate si o prelucrare inalta a miristii, taierea si amestecarea resturilor vegetale cu solul.

Ziua campului John Deere

Cultivatorul/sacrificator Bednar Fenix FO6000 este un agregat destinat pentru prelucrarea superficial a miristii, pentru afinarea intensive a solului la adincimi selctate cu amestecarea calitativa a resturilor vegetale. La evenimentul organizat in gopodaria Hotin, acest utilaj a realizat o prelucrare a solului la adincimea de 15 cm, o amestecare uniforma a resturilor vegetale cu nivelarea si compactarea solului datorita tavalugului posterior.

Prezentarea principala a fost demonstrarea in actiune a combinei John Deere W550, in procesul de recoltare a griului.

Cimpurile gospodariei Hotin, ca si multe altele in Moldova, sunt amplasate pep ante. Anume pentru asemenea relief John Deere a elaborate sistemul Hillmaster, care permite recoltarea perfecta a culturilor pe pante cu inclinare de pina la 22%! In cadrul seminarului, combina a demonstrat rezultate excelente pe pante impunatoare.

Ziua campului John Deere

In afara de sistemul Hillmaster, combina John Deere W550 a demonstrate eficienta si altor tehnologii inovationale in domeniul recoltarii culturilor, care permit printer altele folosirea intregului volum al rezervorului de cereale, distribuirea uniforma a greutatii pe axul de tractiune, sisteme si setari ce permit recoltarea cerealelor cu un grad de curatare unicala si reducerea semnificativa a pierderilor.

Ziua campului John Deere

Dealerul oficial national John Deere in Republica Moldova, Agromester HD, in continuu informeaza si tine la current clientii sai cu cele mai noi si avansate tehnologii in cadrul prezentarilor, expozitiilor si seminarelor practice. Rezultatele inalte ale celor mai bune masini agricole din lume, transforma aceste intilniri in adevarate sarbatori pentru agricultori.

Video de la Ziua Campului John Deere iulie-2015